کد: 239536724 تیر 1405 ساعت 13:341.5K بازدید

کابوس ادامه دارد: دومین تلفات کوبا در لیگ ملت‌ها

تیم ملی والیبال کوبا در روزی که نخستین برد خود در هفته سوم لیگ ملت‌ها را جشن گرفت، با مصدومیت آلکسیس ویلسون، دومین سرعتی‌زن خود را نیز از دست داد.
کابوس ادامه دارد: دومین تلفات کوبا در لیگ ملت‌ها

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی والیبال کوبا امروز در چارچوب هفته سوم لیگ ملت‌های والیبال و در شهر اوزاکای ژاپن، با نتیجه ۳ بر صفر از سد بلژیک گذشت و نخستین پیروزی خود در این هفته از رقابت‌ها را به دست آورد.

با این حال، از اواسط ست دوم اتفاقی تلخ برای کوبایی‌ها رقم خورد. آلکسیس ویلسون، سرعتی‌زن تیم ملی والیبال کوبا، هنگام فرود پس از دفاع روی حمله بازیکن بلژیک از ناحیه پا دچار مصدومیت شد و نتوانست به بازی ادامه دهد. او با کمک هم‌تیمی‌هایش زمین مسابقه را ترک کرد.

این دومین مصدومیت جدی برای سرعتی‌زن‌های کوبا در مدت کوتاهی است. هفته گذشته نیز خاویر کنسپسیون، دیگر مدافع میانی این تیم، در دیدار مقابل ایران دچار مصدومیتی شدید شد و گفته می‌شود حدود ۱۰ ماه از میادین دور خواهد بود.

اگرچه شدت آسیب‌دیدگی ویلسون به اندازه مصدومیت کنسپسیون به نظر نمی‌رسد، اما اشک‌های او روی نیمکت و ناتوانی‌اش در ادامه مسابقه، نگرانی‌ها درباره دوری طولانی‌مدت این بازیکن را افزایش داده است.

در حال حاضر، روبرتلندی سیمون و تیاگو سوارز تنها سرعتی‌زن‌های تخصصی باقی‌مانده در اردوی تیم ملی والیبال کوبا هستند. البته در صورت نیاز، خوزه ماسو که به‌طور تخصصی در پست قطر پاسور بازی می‌کند، توانایی حضور در پست سرعتی‌زن را نیز دارد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار