کد: 215261129 شهریور 1404 ساعت 12:2212.9K بازدید

حرف آخر آموریم:

پاپ هم بیاید، سبک فوتبالم را تغییر نمی‌دهم!

روبن آموریم پاسخ درخواست‌ها برای تغییر سبک فوتبالش در منچستریونایتد را داد.
پاپ هم بیاید، سبک فوتبالم را تغییر نمی‌دهم!

به گزارش "ورزش سه"، بحران جدید منچستریونایتد پس از شکست تحقیرآمیز ۰-۳ در دربی برابر منچسترسیتی عمیق‌تر شد، شکستی که باعث شد این تیم تنها چهار امتیاز از چهار بازی اول در فص لجدید لیگ برتر انگلیس کسب کند. این باخت در حالی رقم خورد که پیش‌ از این یونایتد با نمایشی خجالت‌آور از جام اتحادیه برابر تیم دسته‌ دومی گریمسبی تاون حذف شده بود. سر جیم راتکلیف، آموریم را به کارینگتون فراخواند اما این مربی ۴۰ ساله همچنان مصمم است بر اصول تاکتیکی‌اش پایبند بماند.

آموریم در پاسخ به این‌ که آیا حاضر است تاکتیک‌هایش را تغییر دهد به خبرنگاران گفت: «نه، نه، نه. هیچ‌کس، حتی پاپ هم نمی‌تواند سبک من را تغییر دهد. این شغل من است، این مسئولیت من است، این زندگی من است. بنابراین آن را تغییر نخواهم داد. تکامل وجود خواهد داشت اما باید همه گام‌ها را درست برداریم.

اگر من بازیکنی باشم و مربی داشته باشم که تحت فشار زیاد و با این همه حرف و حدیث در دنیا به او بگویند باید سیستم را تغییر دهی و او در همین لحظه تغییر کند، بازیکنان به شکلی متفاوت به او نگاه خواهند کرد. وقتی به تاثیر هر تصمیم بر تیم فکر می‌کنید، همه‌ چیز اهمیت پیدا می‌کند. بنابراین دوباره همان را می‌گویم: این مسیر باید یک تکامل باشد.

2219943

من کارها را به روش خودم انجام می‌دهم. برخی مربیان به شکل دیگری کار می‌کنند، اما نتایج تغییر خواهد کرد. امیدوارم فرصت کافی برای این تغییر داشته باشم اما اطمینان داشته باشید که نتایج تغییر خواهند کرد. من فقط تلاش می‌کنم بازی‌ها را ببرم، تلاش می‌کنم بهترین گزینه برای بردن بازی بعدی را پیدا کنم.

سعی می‌کنم بهترین ارتباط‌ها را ایجاد کنم تا بهتر بازی کنیم و در نهایت امتیاز بگیریم. موضوع، ایمان، اعتماد به‌ نفس و تهاجم است. و گاهی چیزی که ما آن را شانس می‌نامیم باعث می‌شود با باور بیشتری بازی کنیم. گاهی هم برعکس اتفاق می‌افتد. احساس می‌کنم ما خوب بازی می‌کنیم اما در برخی لحظات حتماً چیزی خراب خواهد شد.

باید آن را تغییر دهیم و تنها راه، کسب پیروزی است. من هر کاری می‌توانم بکنم اما اگر به گل‌هایی که برابر سیتی و فولام دریافت کردیم نگاه کنید، همه این صحنه‌ها قابل پیشگیری بودند. در همه این لحظات، فکر می‌کنم می‌توانستیم بهتر عمل کنیم. این تقصیر ماست. بنابراین طول هفته روی آنها کار می‌کنیم تا پیشرفت کنیم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار