کد: 215306431 شهریور 1404 ساعت 07:008K بازدید

توپ‌جمع‌کن‌ها سرمربی را دیوانه کردند!

کریستین تیتز از توپ‌جمع‌کن‌های میزبان به‌عنوان یکی از عوامل اتلاف زمان گلایه کرد.
توپ‌جمع‌کن‌ها سرمربی را دیوانه کردند!

به گزارش "ورزش سه"، هانوفر در ششمین هفته بوندس‌لیگای 2 در حالی برابر دینامو درسدن به تساوی 2–2 رسید که نزدیک به 40 دقیقه از بازی را با یک بازیکن بیشتر سپری کرد اما نتوانست پیروزی را به دست آورد. همین موضوع کافی بود تا کریستین تیتز، سرمربی این تیم، با عصبانیتی شدید نه‌تنها از داور و وقت تلف‌شده بلکه از رفتار توپ‌جمع‌کن‌ها نیز گلایه کند.

طبق گزارش «بیلد»، تیتز پس از پایان مسابقه در راهروی رختکن به‌شدت نسبت به عملکرد توپ‌جمع‌کن‌های درسدن اعتراض کرد. خودش هم در پاسخ به خبرنگاران این عصبانیت را تایید کرد و گفت: «به آنها گفتم که این کار درست نیست و چنین رفتاری شایسته فوتبال حرفه‌ای نیست.»

سرمربی 54 ساله توضیح داد که در جریان بازی، تیمش چندین بار برای پرتاب اوت سریع به مشکل خورد چون توپ به‌موقع از کنار زمین وارد نمی‌شد: «وقتی مجبوریم خودمان دنبال توپ بگردیم، این دیگر بحث احترام است. توپ نباید دیر به زمین برگردد. شما هم دیدید چه شد.»

2229131

او برای مقایسه به دیدار لایپزیگ–کلن اشاره کرد: «در آن بازی توپ‌ها روی مخروط‌ها آماده بود و همین باعث شد زمان مفید بازی بالا برود. اما ما باید دنبال توپ بگردیم.»

تیتز در ادامه کنفرانس مطبوعاتی با اشاره به کاهش «زمان مفید بازی» گفت: «می‌گویند میانگین 60 دقیقه است اما ما امروز 50 دقیقه بازی واقعی داشتیم. این یعنی 10 دقیقه کمتر؛ و کسی هم جرات نکرد وقت اضافه کافی لحاظ کند. در چنین سطحی این رفتارها درست نیست.»

با این تساوی، هانوفر جایگاه صدر جدول را از دست داد و حالا تیتز علاوه بر مشکلات تاکتیکی باید به حاشیه عجیب توپ‌جمع‌کن‌ها هم پاسخ بدهد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار