کد: 215385803 مهر 1404 ساعت 13:5715.1K بازدید

توافق مالی آبی‌ها با کوین یامگا

پرونده حقوقی استقلال و ستاره خارجی بسته شد

چالش حقوقی باشگاه استقلال و کوین یامگا بازیکن کامرونی- فرانسوی با توافق دو طرف به پایان رسید.
پرونده حقوقی استقلال و ستاره خارجی بسته شد

به گزارش "ورزش سه"، کوین یامگا بازیکن خارجی سابق استقلال که در این باشگاه مصدومیت سختی را از ناحیه چشم تجربه کرد، بعد از ترک آبی پوشان بابت مطالبات خود به فیفا شکایت کرده بود.

این بازیکن کامرونی- فرانسوی که در فصل جاری برای یک تیم مراکشی توپ می‌زند، در شکایت خود به فیفا مدعی دریافت 700 هزار دلار از استقلال شده بود. بعد از رسیدن حکم اولیه فیفا به استقلال، مسئولان حقوقی باشگاه به دستور مدیریت برای توافق با این ستاره خارجی سابق اقدام کردند.

مدیران استقلال و یامگا در روزهای گذشته با مذاکراتی که انجام دادند، بر سر مبلغی توافق کردند و قرار شد این پول به زودی به بازیکن کامرونی سابق پرداخت شود. به این ترتیب یامگا هم شکایت خود از استقلال را پس خواهد گرفت تا پرونده حقوقی باز شده در کمیته انضباطی فدراسیون جهانی بسته شود و خطری از این بابت آبی پوشان را تهدید نکند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
15اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

پرونده حقوقی استقلال و ستاره خارجی بسته شد | ورزش سه