کد: 215389004 مهر 1404 ساعت 06:205K بازدید

بهترین نمایش جعفرپور قبل از بازی حساس بود:

ادامه نیمکت‌نشینی خالد این‌بار مقابل استقلال!

درخشش علیرضا جعفرپور مقابل مس رفسنجان، محمدرضا خالدآبادی را مقابل تیم سابقش نیمکت نشین خواهد کرد.
ادامه نیمکت‌نشینی خالد این‌بار مقابل استقلال!

به گزارش ورزش سه، علیرضا جعفرپور هفته گذشته در بازی مقابل مس‌رفسنجان ستاره شمس‌آذر بود و موقعیت های خوبی از شاگردان خطیبی گرفت و با توجه به عملکردی که در این مسابقه داشت مقابل استقلال هم فیکس خواهد بود و این ثبات درون دروازه محمدرضا خالدآبادی را در این بازی مهم دوباره نیمکت‌نشین خواهد کرد.

خالدآبادی که در مدت حضورش برای استقلالی‌ها تعداد بازی زیادی انجام نداد انگیزه داشت تا مقابل تیم سابقش به میدان برود اما با توجه به فرم خوب جعفرپور بعید به نظر می‌رسد که وحید رضایی او را درون دروازه قرار دهد مگر اینکه در روزهای گذشته تصمیمی اتخاذ شود که این تیم با سورپرایز وارد زمین شود.

البته جعفرپور برخلاف نمایش خوبی که مقابل مس رفسنجان داشت در سه بازی دیگر شمس‌آذر 6 گل دریافت کرده که البته 4 گل آن در بازی ماقبل استقلال خوزستان بوده و با انگیزه ثبت دومین کلین‌شیت و البته مهم‌ترین آن مقابل استقلال قرار خواهد گرفت.

2230460

البته با توجه به میل هجومی و جبران نتایج ضعیف گذشته هرکدام از گلرهای شمس آذر درون دروازه قرار بگیرند روز سختی مقابل استقلال خواهند داشت و با توجه به امید گلزنی آبی‌ها مقابل پیکان باید روز پرفروغی را برای بسته نگه داشتن دروازه پشت سربگذارند.

دیدار شمس آذر و استقلال امروز از ساعت 19:00 در ورزشگاه سردار آزادگان قزوین برگزار خواهد شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

ادامه نیمکت‌نشینی خالد این‌بار مقابل استقلال! | ورزش سه