کد: 215393303 مهر 1404 ساعت 18:0613.3K بازدید

ضرر بزرگ تراکتوری‌ها از تشویق وی‌ای‌آر

با نظر موعود بنیادی‌فر، اولین گل مصاف تیم‌های تراکتور و فجر سپاسی مردود اعلام شد.
ضرر بزرگ تراکتوری‌ها از تشویق وی‌ای‌آر

به گزارش "ورزش سه"، تیم های تراکتور و فجر در اولین بازی از پنجمین هفته لیگ برتر به مصاف هم رفتند و در حالی که قرمزهای میزبان سعی داشتند با بهره بردن از امتیاز میزبانی خیلی زود به گل برسند، در این امر موفق نبودند. البته آنها قبل از اینکه وقت‌ قانونی نیمه اول تمام شود، یکبار به گل رسیدند اما این گل پذیرفته نشد.

در دقیقه 43 مسابقه بود که توپ ارسالی به امیرحسین حسین زاده رسید. او بعد از کنترل توپ توانست از بین مدافعان حریف آن را به دروژدک برساند تا روی این همکاری گل اول بازی به ثمر برسد. منتها هنوز خوشحالی مهاجم کروات شروع نشده بود که فهمید داور گل را مردود اعلام کرده.

2230515

اینجا بود که هواداران حاضر در ورزشگاه بنیان دیزل که اکثر آنها زنان و دختران بودند یکصدا از داور خواستند تا روی این صحنه از کمک داور ویدئویی استفاده کند. موعود بنیادی‌فر به عنوان قاضی میدان از کمک داور ویدئویی مشورت گرفت و در نهایت اینطور تشخیص داده شد که حسین‌زاده با دست خود اقدام به کنترل توپ کرده است.

نیمه اول مسابقه در نهایت با تساوی بدون گل به پایان رسید تا فعلا پیروز قربانی به آنچه مدنظرش است نزدیک شده باشد و در عین حال اسکوچیچ از هدفش فاصله بگیرد.

عکس: رضا اصولی

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
14اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

ضرر بزرگ تراکتوری‌ها از تشویق وی‌ای‌آر | ورزش سه