کد: 215413504 مهر 1404 ساعت 16:505.8K بازدید

حسینی با خاطره خوش به اصفهان برگشت

سرمربی آلومینیوم اراک امروز مقابل تیمی قرار می‌گیرد که تجربه هدایت آن را دارد.
حسینی با خاطره خوش به اصفهان برگشت

به گزارش "ورزش سه"، سید مجتبی حسینی و شاگردانش پس از کسب پیروزی دو بر صفر هفته گذشته مقابل استقلال خوزستان، امروز در شرایطی در ورزشگاه فولادشهر به مصاف ذوب‌آهن می‌روند که این سرمربی امیدوار است برابر تیم سابق خود نتیجه بگیرد و نمایش موفقی داشته باشند.

مجتبی حسینی که طی یک دهه در باشگاه ذوب‌آهن در پست‌های مختلف فعالیت داشته و در قامت سرمربی، مربی، کاپیتان و بازیکن در جمع سبزپوشان بوده، امروز هدایت آلومینیوم اراک را در جدال با تیم اصفهانی برعهده دارد.

این سرمربی که سومین سال متوالی حضورش در آلومینیوم اراک را سپری می‌کند، فصل گذشته در ورزشگاه فولادشهر پیروزی بزرگی به دست آورد و همراه با تیمش موفق به کسب پیروزی چهار بر صفر مقابل ذوب‌آهن شد که امیدوار است امروز هم دوباره برابر سبزپوشان اصفهانی نتیجه بگیرد.

حسینی طی دو تقابل اخیرشان با ذوب‌آهن در فصل گذشته شکستی نداشت و سعی دارد امروز هم با بهترین نمایش بازیکنانش بتوانند در فولادشهر نتیجه بگیرند و دست پر به اراک برگردند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

حسینی با خاطره خوش به اصفهان برگشت | ورزش سه