به گزارش "ورزش سه"، عمکلرد استقلال در شروع فصل با آنچه هواداران این تیم انتظارش را داشتند متفاوت بود. آنها هفته اول توانستند در تبریز مقابل تراکتور برنده شوند که شاید نتیجهای دور از پیش بینی اهالی فوتبال بود، خصوصا که هفته قبلش سوپرجام را به همان تیم واگذار کرده بودند. در عین حال، هفته دوم از شکست مقابل ذوب آهن گریختند، باخت هفته سوم به استقلال و شکست سنگینتر مقابل الوصل امارات باعث شد تا همچنان آبیها دور از برد و دور از انتظار ظاهر شوند.
همین شد که ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت برای یک بازی هم که شده به آنتونیو آدان استراحت بدهد. تغییری که باعث شد حبیب فرعباسی اولین بازی رسمی خود برای استقلال را انجام دهد. هرچند نتیجه این شد که شاگردان ساپینتو مقابل تیم 10 نفره پیکان به تساوی 2-2 رضایت دادند.
با همه اینها، استقلالیها این شانس را دارند تا اگر این هفته موفق به شکست دادن ذوب آهن با اختلاف گل مناسب شدند، به صدر جدول رده بندی بروند و یا لااقل جایگاهی آبرومندتر از رتبه نهم جدول کسب کنند.
در چنین شرایطی، کادر فنی استقلال تصمیم گرفته دوباره آنتونیو آدان را به خط دروازه بازگرداند. او تنها یک کلین شیت داشته که مربوط به همان هفته اول و تنها برد آبیها در فصل جدید است. اینکه گلر لالیگایی دوباره بتواند خودی نشان دهد و امید را به هواداران بازگرداند به عملکرد او در بازی امشب بستگی دارد.