کد: 215417804 مهر 1404 ساعت 19:3813.7K بازدید

قرمزها بالاخره گل خوردند؛

ورژن آماده چترنور علیه زنان پرسپولیس

تیم زنان پرسپولیس بعد از دو هفته کلین شیت، برای اولین بار دروازه‌اش باز شد.
ورژن آماده چترنور علیه زنان پرسپولیس

به گزارش "ورزش سه"، تیم های گل گهر و پرسپولیس که در چارچوب هفته سوم لیگ برتر فوتبال زنان در ورزشگاه امام علی سیرجان به مصاف هم رفته بودند، تیم میزبان توانست خیلی زود به گل اول دست پیدا کند.

گل گهری‌ها که برای پیروزی به میدان آمده بودند، از همان ابتدای مسابقه سعی در انجام حملات متعدد داشتند و در دقیقه 9 توانستند به آنچه مدنظرشان بود برسند و دروازه میهمان قرمزپوش خود را باز کنند.

این گل روی نفوذ شبنم بهشت و سانتر دقیق او به ثمر نشست. توپ ارسالی شبنم به افسانه چترنور رسید تا این بازیکن با یک ضربه سر گل اول بازی را به نام خود ثبت کند.

حالا افسانه چترنور در جدول گلزنان توانسته سه گله شود؛ اتفاقی مهم برای مهاجمی مثل او که سابقه خانم گلی مسابقات را هم دارد، خصوصا که زهرا قنبری رقیب همیشگی او فعلا در ناکامی به سر می‌برد.

افسانه چترنور تا به اینجای کار توانسته در هر سه هفته فصل جدید برای تیمش گلزنی کند تا آمادگی خود را اینگونه به نمایش بگذارد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
15اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

ورژن آماده چترنور علیه زنان پرسپولیس | ورزش سه