به گزارش "ورزش سه"، حضور پرسپولیس در لیگ برتر زنان، خبری بود که وقتی قطعی شد، جذابیت خاصی در محافل رسانهای و فوتبالی داشت. قرمزها که توانستند با شادی رضایی با طعم قهرمانی لیگ یک راهی بالاترین سطح فوتبال باشگاهی ایران شوند، آماده بودند تا به روزهای خوب خود ادامه دهند. هدفی که البته فعلا آنطور که باید و شاید برایشان محقق نشده است.
اولین تغییر پرسپولیس بعد از لیگ برتری شدن، روی نیمکتش بود؛ جایی که شادی رضایی استعفا داد و مریم آزمون به عنوان جانشین او انتخاب شد. بعد از آن هم نقل و انتقالات پرسپولیس آغاز شد و در هر حال تیم با نفراتی که جذب شدند، کارش را شروع کرد.
در سه هفته ای که از لیگ برتر سپری شده، شاگردان آزمون یک مساوی (با ایستا البرز)، یک برد (مقابل فراایساتیس) و یک باخت (به گل گهر سیرجان) داشتهاند. باختی که با حساب 0-3 بود و به نوعی زنگ خطر را برای قرمزها به صدا در آورده است.
بدیهی است که با وجود تیمهای خاتون بم و گل گهر و حتی سپاهان که چندین سال است مدعیان اصلی قهرمانی هستند، انتظار کشیدن برای یکه تازی پرسپولیس – آن هم در اولین فصل حضورش – منطقی نیست اما نکته اینجاست که تیم زنان پرسپولیس بخشی از هویت و اعتبار این باشگاه بزرگ به حساب میآید و تصور کسب نتایج ضعیف هم برای این تیم قابل پذیرش نیست.
شاید نگاهی به شرایط تیم زنان پرسپولیس در پیش فصل تا حدودی علت وضعیت فعلی آنها را مشخص کند. این تیم در نقل و انتقالات با نفرات کم نام و نشان بسته شد. حتی تست گیری برای تکمیل لیست تیم در واپسین روزهای منتهی به آغاز مسابقات انجام شد تا قرمزها عملا با تفاوت آشکار نسبت به دیگر مدعیان - که نفراتشان شناخت خوبی از یکدیگر دارند - روانه فصل جدید شود.
ضمن اینکه طبق خبرهای رسیده، اعضای تیم زنان پرسپولیس تا کنون هیچگونه دریافتی نداشتهاند و اینکه تیم اینگونه به حال خودش رها شده باشد موضوعی نیست که بتوان آن را درک کرد. البته مریم آزمون هم هیچوقت به صراحت از هدفگذاری برای قهرمانی نگفته منتها این بدان معنا نیست که انتظار میلیونها هوادار نام پرسپولیس باید نادیده گرفته شود.