کد: 215489207 مهر 1404 ساعت 23:4121K بازدید

او از ۵۴ سال تیم را قهرمان لیگ برتر کرد؛

اسماعیلی‌فر: این برخورد شایسته اسکوچیچ نیست

دانیال اسماعیلی‌فر پس از دیدار تراکتور برابر الوحده به تمجید از دراگان اسکوچیچ پرداخت.
اسماعیلی‌فر: این برخورد شایسته اسکوچیچ نیست

به گزارش ورزش سه، دانیال اسماعیلی‌فر که پس از پایان بازی تراکتور و الوحده به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد، در نشست خبری پس از بازی درباره عملکرد این تیم گفت: قطعاً از نتیجه بازی راضی نیستیم. بی‌دقت و بد شانس بودیم ولی فوتبال ما رو به جلو است و بالاخره بدشانسی دست از سر ما برمی‌دارد و در آینده بهتر خواهیم شد.

او درباره سطح فنی لیگ نخبگان آسیا گفت: کیفیت فنی لیگ الیت با لیگ سطح دو چندان فرقی نداشت. سال گذشته هم بدون باخت حذف شدیم. با قهرمانی در لیگ برتر با اختلاف ۱۰ امتیازی نشان دادیم که سطح ما خیلی بالاتر است. وقتی باید نگران بود که بد بازی کنیم و ببریم.

اسماعیلی‌فر سپس در واکنش به انتقاداتی که به دلیل عدم تعویض در بازی امشب به او وارد شده است، گفت: وقتی یک سرمربی بعد از ۵۴ سال تیم را قهرمان لیگ برتر می‌کند این برخورد با او شایسته نیست. فصل گذشته فقط سه بار در خانه باختیم و طبیعتاً همین عملکرد خوب انتظارات را بالا برده است. الان همان تیم هستیم با همان بازیکنان و تنها دو هفته از لیگ نخبگان و پنج هفته از لیگ برتر سپری شده است. هیچ‌کس جز خودمان حریف ما نیست.

او درباره انتخابش به عنوان بهترین بازیکن زمین اظهار داشت: وقتی بازی را نمی‌بریم، بهترین بازیکن شدن حس خاصی ندارد. کاش اول سه امتیاز را می گرفتیم و بعد بهترین بازیکن زمین می‌شدم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
36اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

اسماعیلی‌فر: این برخورد شایسته اسکوچیچ نیست | ورزش سه