کد: 215511308 مهر 1404 ساعت 23:456.4K بازدید

تاج: چهارمین لیگ پرهزینه آسیا هستیم:

قلعه‌نویی با دستیاران خارجی در جام‌جهانی

مهدی تاج از اضافه شدن مربیان خارجی به تیم ملی خبر داد.
قلعه‌نویی با دستیاران خارجی در جام‌جهانی

به گزارش ورزش سه، مهدی تاج در گفتگویی با صدا و سیما درباره شرایط تیم ملی صحبت کرد و از ابقای امیر قلعه‌نویی برای جام جهانی و ترمیم و تقویت کادرفنی صحبت کرد. او همچنین درباره هزینه‌های تیم‌های لیگ برتر و مسائل مختلف این مسابقات اظهارنظر کرد.

مهدی تاج درباره آخرین وضعیت تیم ملی و احتمال اضافه‌شدن یک دستیار جدید به کادر فنی این تیم، اظهار داشت: “امیر قلعه‌نویی نظرش این است که به مرحله بعدی می‌رویم و تیم ملی هم نیاز به ترمیم دارد. این اتفاق در بخش بازیکنان و کادر فنی خواهد افتاد. قلعه‌نویی به‌عنوان سرمربی به کارش به بهترین شکل ادامه می‌دهد، اما مربیان خارجی به مجموعه اضافه خواهند شد.”

2232586

وی در ادامه درباره اینکه لیگ برتر ایران از پرهزینه‌ترین لیگ‌های آسیا است، گفت: “پس از عربستان، امارات و قطر، چهارمین لیگ پرهزینه آسیا هستیم. در مجموع در سال ۱۴۰۱ باشگاه‌های ما ۸۴۰ میلیارد زیان انباشته داشتند که در سال ۱۴۰۲ به ۱۸۰۰ میلیارد رسید و در سال ۱۴۰۳ این مبلغ به ۲۱۶۰ میلیارد رسید. امسال هم به ۴۶۳۰ میلیارد رسیده است. اگر سقف بودجه را رها کنیم، ممکن است به ۱۰ هزار میلیارد هم برسد. یعنی همین‌جوری بازیکن بیاورند و بدون پشتوانه هزینه ایجاد کنند بدون اینکه درآمدی داشته باشند.”

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

قلعه‌نویی با دستیاران خارجی در جام‌جهانی | ورزش سه