کد: 215538510 مهر 1404 ساعت 01:182.9K بازدید

هویلوند: پاس‌های اسطوره‌ را گل کردم

راسموس هویلوند پس از دو گل برای ناپولی مقابل اسپورتینگ از اسطوره دی‌بروینه تشکر کرد.
هویلوند: پاس‌های اسطوره‌ را گل کردم

به گزارش "ورزش سه"، ناپولی امشب با پیروزی 2-1 مقابل اسپورتینگ، اولین برد خود در لیگ قهرمانان اروپا از فصل 24-2023 را به دست آورد. راسموس هویلوند، مهاجم ناپولی، در خط حمله عملکردی درخشان داشت و با به ثمر رساندن دو گل، نقش کلیدی در این پیروزی ایفا کرد.

هویلوند در گفت‌وگو با اسکای اسپورتس این شب را «شبی فوق‌العاده» توصیف کرد و افزود: «از هم‌تیمی‌هایم برای این موفقیت تشکر می‌کنم.» 

او با خوشحالی از اولین برد تیمش در این فصل از رقابت‌ها، پس از شکست در بازی ابتدایی مقابل منچسترسیتی تحت هدایت پپ گواردیولا، ادامه داد: «ما اولین امتیازات خود را در لیگ قهرمانان کسب کردیم، اما مسیر طولانی است و باید با همین روند ادامه دهیم. بعداً با آینتراخت هم بازی داریم، جایی که برادرم اسکار بازی می‌کند و بی‌صبرانه منتظر آن دیدار هستم.»

2233121

کوین دی‌بروینه امشب عملکردی عالی داشت و پاس گل هر دو گل هویلوند را فراهم کرد. سال گذشته، این دو در دو سوی رقابت شدید شهر منچستر قرار داشتند، اما هر دو در تابستان به تیم آنتونیو کونته در ناپولی پیوستند.

هویلوند درباره دی‌بروینه گفت: «از او تشکر کردم. کوین اسطوره این ورزش است و وقتی توپ را در اختیار دارد، می‌دانم که با کیفیت بالای خودش همیشه آن را به بهترین شکل برای من ارسال می‌کند.»

اولین پاس گل دی‌بروینه با یک پاس تیز و دقیق در ضدحمله بود که هویلوند را در موقعیت عالی قرار داد تا با آرامش توپ را از روی سیلوا عبور دهد و گلزنی کند. پاس گل دوم از یک کرنر بود، جایی که دی‌بروینه با سانتری به سمت تیر نزدیک، زمینه‌ساز گلزنی هویلوند با ضربه سر شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

هویلوند: پاس‌های اسطوره‌ را گل کردم | ورزش سه