کد: 215552410 مهر 1404 ساعت 18:4226.6K بازدید

برای لغو یا تجدیدنظر تلاش می‌کنیم

اولین واکنش رسمی استقلال به محرومیت نقل‌و‌انتقالاتی

باشگاه استقلال با انتشار اطلاعیه‌ای، محرومیت تیم از دو پنجره نقل‌و‌انتقالاتی را ثمره ناکارآمدی مدیران قبلی دانست.
اولین واکنش رسمی استقلال به محرومیت نقل‌و‌انتقالاتی

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه استقلال در شرایطی ناگوار وارد یک بحران تازه شده است. درست در ساعاتی که شکست مقابل المحرق بحرین هواداران را به شدت دلخور کرده و آینده تیم با ابهام‌های فراوانی روبه‌روست، خبر محرومیت این باشگاه از دو پنجره نقل‌وانتقالاتی هم رسماً تأیید شد؛ حکمی که توسط فیفا به دلیل فسخ یک‌طرفه و غیرموجه قرارداد منتظر محمد، هافبک عراقی سابق استقلال، صادر گردیده است.

این پرونده حقوقی از آن دست اشتباهات مدیریتی است که ریشه در گذشته دارد. جایی که می‌توان ردپای سه مدیرعامل سابق آبی‌ها را در این پرونده دید: از علی خطیر که این بازیکن بی‌کیفیت عراقی را برخلاف تصمیم کادرفنی جذب کرد تا فرشید سمیعی که قرارداد منتظر محمد را بدون توجیه قانونی و به صورت یک‌طرفه فسخ کرد و سپس علی نظری‌جویباری که برای توافق با این بازیکن، به اخطارهای او توجهی نکرد.

بدین ترتیب با بسته‌شدن دو پنجره نقل‌وانتقالاتی تا زمستان ۱۴۰۵، استقلال فرصت جذب بازیکنان جدید را نیز از دست خواهد داد. به بیان دیگر، این اشتباه می‌تواند آینده فنی باشگاه را هم به شدت تحت تأثیر قرار دهد، خصوصاً در شرایطی که تیم همین حالا هم با مشکلات جدی در ترکیب و عملکرد روبه‌روست.

آنچه بیش از همه هواداران را آزار می‌دهد، این است که باشگاه در مقطع فعلی نیاز مبرم به ترمیم نقاط ضعف خود دارد، اما عملاً دست استقلال بسته شده است. اگرچه مدیران فعلی باشگاه تأکید دارند که از طریق معاونت حقوقی پرونده را به دادگاه عالی ورزش (CAS) خواهند برد و امید دارند محرومیت لغو یا دست‌کم کاهش یابد، اما واقعیت این است که مسیر حقوقی زمان‌بر است و تضمینی برای موفقیت در آن وجود ندارد.

در همین خصوص، استقلال اطلاعیه زیر را منتشر کرده است:

فدراسیون جهانی فوتبال (FIFA) حکمی مبنی بر محرومیت باشگاه استقلال از دو پنجره نقل‌وانتقالاتی صادر کرده است. این حکم در پی فسخ یک‌طرفه و غیرقانونی قرارداد «منتظر محمد» بازیکن عراقی و در دوران حفاظت‌شده بازیکن صادر شده است؛ اتفاقی که در دوره‌های گذشته و زیر نظر مدیرانی رخ داده که اتفاقاً خود مدعی برخورداری از دانش و آگاهی حقوقی بودند.

صدور این حکم در شرایطی است که هواداران استقلال همچنان از نتیجه تلخ دیدار شب گذشته دلگیر بودند و این موضوع، نگرانی و ناراحتی آنان را دوچندان کرده است.

باشگاه استقلال ضمن ابراز تأسف از تبعات ناشی از تصمیمات گذشته، تأکید می‌کند که از طریق معاونت حقوقی خود و با ارائه اعتراض به دادگاه عالی ورزش (CAS)، تمامی اقدامات قانونی لازم را برای لغو و تجدیدنظر در این حکم پیگیری خواهد کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
19اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

اولین واکنش رسمی استقلال به محرومیت نقل‌و‌انتقالاتی | ورزش سه