کد: 215560011 مهر 1404 ساعت 01:126.9K بازدید

امری راحت سه امتیاز دوم را گرفت

لیگ اروپا: نتایج فاجعه‌بار پوستکوگلو ادامه دارد!

هفته دوم مسابقات لیگ اروپا برگزار شد که استون ویلا موفق شد فاینورد را ۲-۰ شکست دهد و ناتینگهام فارست در مقابل میتیلند، ۳-۲ مغلوب شد.
لیگ اروپا: نتایج فاجعه‌بار پوستکوگلو ادامه دارد!

به گزارش "ورزش سه"، در مهم‌ترین دیدارهای امشب مسابقات لیگ اروپا، امشب استون ویلا و ناتینگهام فارست به مصاف حریفان خود رفتند. استون ویلا که در هفته اول این رقابت‌ها بولونیا را ۱-۰ برده بود، امشب هم در هلند کار چندان سختی نداشت.

بازی با حملات شاگردان اونای امری آغاز شد اما برخلاف این روند آنها موفق نشدند در نیمه اول هیچ گلی به ثمر برسانند و دو تیم با نتیجه تساوی بدون گل به رختکن رفتند. با این حال در نیمه دوم بازی شکل دیگری به خود گرفت و تیم انگلیسی از موقعیت‌هایش استفاده کرد.

ابتدا در دقیقه ۶۱ امیلیانو بوئندیا روی پاس بوبکار کامارا گل اول را به ثمر رساند و سپس کمتر از ۲۰ دقیقه بعد، در دقیقه ۷۹ جان مک‌گین هم گلزنی کرد تا تیم امری به پیروزی ۲-۰ برسد.

2233459

در دیدار دیگر کار آنگه پوستکوگلو در دیدار خانگی مقابل میتلند دشوار بود. با اینکه آنها موفق شدند با گل اندویه در دقیقه ۲۲، گل دیائو را جبران کنند اما بک دو دقیقه بعد از گل تساوی ناتینگهام بازی را ۲-۱ کرد.

در لحظات پایانی گل سوم هم از راه رسید و بیسکوف در دقیقه ۸۸ اختلاف را به دو رساند تا پنالتی وود در دقیقه ۳+۹۰ ثمری نداشته باشد و ناتینگهام فارست ۳-۲ شکست بخورد.

2233460

این شروع ضعیفی برای آنگه پوستکوگلو است که از زمان قبول هدایت ناتینگهام فارست، در شش بازی در تمام رقابت‌ها، ۴ باخت و دو تساوی را تجربه کرده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

لیگ اروپا: نتایج فاجعه‌بار پوستکوگلو ادامه دارد! | ورزش سه