کد: 215591712 مهر 1404 ساعت 18:0054 بازدید

امیدوارم حال همه تا فردا خوب شود

ویروس به ما حمله کرده و مقصر را می‌شناسم

ژوزه مورینیو، سرمربی تیم بنفیکا، در مورد ویروسی که به این تیم حمله کرده و باعث بروز تب و سردرد شدید در برخی از بازیکنان و کادر فنی شده است، صحبت کرد.
ویروس به ما حمله کرده و مقصر را می‌شناسم

به گزارش "ورزش سه"، مورینیو پیش از این علائم را در لندن، قبل از دیدار لیگ قهرمانان اروپا با چلسی (۰-۱) گزارش کرده بود.

او در آستانه بازی حساس برابر پورتو در دراگائو گفت: «همه ما از نظر سلامتی خوب هستیم، امروز همه تمرین کردیم و همه چیز خوب است. هیچ‌کس از سفر و بازی منع نشده است. امیدواریم که از امروز تا فردا فقط بهتر شویم. ما همه به پورتو خواهیم رفت.»

2233953

مورینیو در ادامه افزود: «آیا باید بازی را به تعویق بیندازیم؟ یک بازیکن وجود دارد که مقصر اصلی است، من می‌دانم که او کیست و با او شوخی می‌کنم (با خنده)، بعد نوبت من بود. دو روز پیش نگران‌کننده بود، اما امروز همه تمرین کردند. ما همچنین فکر کردیم که ممکن است جداگانه سفر کنیم، اما این لازم نخواهد بود. برنامه این است که فردا بهتر از امروز خواهیم بود. اما به درخواست برای تعویق بازی فکر نکرده‌ایم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

ویروس به ما حمله کرده و مقصر را می‌شناسم | ورزش سه