کد: 236585217 خرداد 1405 ساعت 02:20345 بازدید

کرملین:

واشنگتن تلاش می‌کند از مذاکرات اوکراین کنار بکشد

مشاور رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد که واشنگتن در تلاش است از مذاکرات مربوط به اوکراین خود را کنار بکشد.
واشنگتن تلاش می‌کند از مذاکرات اوکراین کنار بکشد

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، آنتون کوبیاکوف، مشاور رئیس‌جمهور روسیه اظهار کرد که واشنگتن پس از درک حتمی بودن پیروزی روسیه و پایان یافتن عملیات نظامی روسیه به سود مسکو، در تلاش است از مذاکرات مربوط به اوکراین خارج شود.

به نقل از روسیا الیوم، او در مجمع اقتصادی بین‌المللی سن‌پترزبورگ گفت: «توجه کنید که ایالات متحده چگونه تلاش می‌کند از مذاکرات خارج شود. وزیر خارجه آمریکا (مارکو روبیو) آشکارا می‌گوید: ما هیچ فایده‌ای در آن نمی‌بینیم.»

وی ادامه داد: آمریکا این درگیری را شعله‌ور کرد و همه را در آن درگیر ساخت و اکنون وانمود می‌کند که می‌تواند نقش میانجی را ایفا کند.

او افزود که تلاش‌های کنگره برای تشدید تحریم‌ها علیه روسیه در حالی صورت می‌گیرد که واشنگتن کاملاً دریافته است نتیجه عملیات نظامی به سود روسیه خواهد بود.

وی ادامه داد: موضوع بسیار ساده است؛ نتیجه عملیات نظامی روسیه برای آن‌ها روشن شده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار