کد: 215599612 مهر 1404 ساعت 23:4010.1K بازدید

ملکه موسیقی پاپ در ورزشگاه استمفوردبریج (عکس)

مدونا، خواننده مشهور، یکی از تماشاگران ویژه دیدار چلسی مقابل لیورپول در ورزشگاه استمفوردبریج بود.
ملکه موسیقی پاپ در ورزشگاه استمفوردبریج (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، دیدن چهره‌های مشهور در غرب لندن، به‌خصوص اطراف باشگاه چلسی، اصلاً عجیب نیست. ورزشگاه استمفوردبریج آبی‌ها بارها میزبان برخی از شناخته‌شده‌ترین سلبریتی‌های جهان بوده است.

استیو مک‌کوئین، مت دیمون و تیموتی شالامه از هواداران این باشگاه هستند، در حالی که ستاره کشتی کج، جان سینا، هم در جایگاه تماشاگران بازی‌های چلسی دیده شده است. با این حال، برای بعضی‌ها حضور مدونا، ملکه پاپ، در بازی چلسی مقابل لیورپول شگفت‌انگیز بود.

اما شاید هم نباید تعجب می‌کردند. این آیکون موسیقی با غرب لندن بیگانه نیست و فصل گذشته چند بار در جایگاه تماشاگران استمفوردبریج دیده شد.

این خواننده ۶۷ ساله در آوریل گذشته در جریان دیدار چلسی در لیگ کنفرانس اروپا مقابل لژیا ورشو حاضر بود؛ دیداری که کمترین تعداد تماشاگر فصل را به خود اختصاص داد و با شکست آبی‌ها برابر حریف لهستانی همراه شد. همچنین، در سپتامبر ۲۰۲۴ نیز در ورزشگاه بود، زمانی که چلسی برایتون را با نتیجه ۴-۲ شکست داد.

2234087

مدونا در هر دو بازی همراه با آکیم موریس دیده شد. موریس، همسر او، سابقه بازی در لیگ‌های فوتبال آمریکا را دارد. ارتباط مدونا با چلسی ظاهراً از گای ریچی آغاز شد. بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۸، مدونا با این کارگردان سینما ازدواج کرده بود؛ کسی که طرفدار چلسی است. آن دوران پر از موفقیت برای چلسی بود؛ چرا که این باشگاه با حضور ژوزه مورینیو وارد دوره‌ای بی‌سابقه شد و در فصول ۰۵-۲۰۰۴ و ۰۶-۲۰۰۵ قهرمان لیگ شد و در فصل ۰۷-۲۰۰۶ نیز جام حذفی انگلیس را فتح کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

ملکه موسیقی پاپ در ورزشگاه استمفوردبریج (عکس) | ورزش سه