به گزارش "ورزش سه"، منچسترسیتی در چارچوب هفته ششم لیگ برتر انگلیس، در دیدار برابر برنتفورد موفق شد با تکگل ارلینگ هالند در دقیقه ۹ به پیروزی ۱-۰ برسد. در حال حاضر منچسترسیتی در رتبه پنجم سیزده امتیازی شد و تنها سه امتیاز تا آرسنال صدر جدولی فاصله دارد. این برد همچنین دویستوپنجاهمین پیروزی پپ گواردیولا در مسابقات لیگ برتر بود. او پس از بازی با خبرنگاران صحبت کرد و به سوالات آنها پاسخ داد.
سریعتر از هر مربی دیگری از جمله آرسن ونگر و سر الکس فرگوسن به رکورد ۲۵۰ برد لیگ برتری رسیدید، نظرتان چیست؟
آنها را به شام دعوت میکنم! فکر میکنم افتخار بزرگی است که با چنین مربیانی سر یک میز بنشینم، پس بد نیست. ۱۰ فصل است که اینجا هستم، و ۲۵۰ برد رقم بزرگی است. خودم هم نمیدانستم قرار است به این رقم برسم. حس خیلی خوبی دارد.
صحبتهایت با ارلینگ هالند پس از بازی؟
«به او گفتم ادامه بده. خسته بود، اما باید ادامه بدهد. او برای ما بسیار مهم بوده. البته ما به گلهای بیشتری از بقیه بازیکنان هم نیاز داریم، ولی موقعیتها وجود داشت.
وابسته بودن به هالند؟
بالها باید بیشتر گل بزنند، در موقعیتهای تکبهتک یا دوبهیک باید کار را تمام کنند. باید بیشتر تمامکننده باشند، اما قدمبهقدم به آن خواهیم رسید. تیم امشب خیلی منسجمتر بود، و ما اوضاعمان خوب خواهد شد.
بنظرتان به صدر میرسید؟
نمیخواهیم با این موضوع ذهنمان را درگیر کنیم. فقط میخواهیم بازی به بازی فکر کنیم و بازیها را یک به یک ببریم. پس از آن جامها و افتخارات از راه خواهند رسید.