به گزارش "ورزش سه"، غیبت پارسا جعفری، دروازهبان ملیپوش ذوبآهن در دو دیدار گذشته این تیم مقابل آلومینیوم و سپاهان، باعث طرح پرسشهایی درباره دلیل نبود نام این بازیکن در فهرست ذوبیها شد.
بنا بر گزارش خبرنگار ورزش سه از اردوی ذوبیها، جعفری به ویروس آنفولانزا مبتلا شده و همین موضوع علت اصلی غیبت او در دو بازی اخیر بوده است.
در غیاب این دروازهبان، اشکان راشدی، گلر جوان ذوبآهن، بهعنوان دروازهبان ذخیره روی نیمکت سبزپوشان نشست و داود نوشی صوفیانی نیز جانشین او شده بود و حالا باید دید پارسا بعد از بازگشت به تمرینات میتواند جایگاه خود را پس بگیرد یا شرایط به نحو دیگری پیش خواهد رفت.
جعفری که فصل گذشته با ثبت ۱۳ کلینشیت یکی از برترین دروازهبانهای لیگ برتر بود، پس از درخشش در ترکیب ذوبآهن، مورد توجه امیر قلعهنویی قرار گرفت و به اردوی تیم ملی هم دعوت شده بود.