کد: 216661615 مهر 1404 ساعت 16:305.4K بازدید

پائوک خرید بزرگ باشگاه ایرانی را قبول کرد

باشگاه پائوک یونان پس از جدایی خوزه ماسو و پیوستن او به پیکان تهران، با انتشار بیانیه‌ای در رسانه رسمی خود به این انتقال واکنش نشان داد.
پائوک خرید بزرگ باشگاه ایرانی را قبول کرد

به گزارش “ورزش سه”، بدون تردید حضور خوزه ماسو، پاسور تیم ملی والیبال کوبا، در لیگ برتر ایران را می‌توان یکی از بزرگ‌ترین نقل‌وانتقالات این فصل دانست. این بازیکن کوبایی که پیش‌تر با باشگاه پائوک تسالونیکی یونان قرارداد داشت، در نهایت تصمیم گرفت از این تیم جدا شده و راهی پیکان تهران شود.

باشگاه پائوک پس از رسمی شدن انتقال ماسو به پیکان، با انتشار مطلبی در وب‌سایت رسمی خود با تیتر «گذشته بیش از آنکه حال شود»، به این جدایی واکنش نشان داد. در بخشی از این مطلب آمده است:
«این والیبالیست کوبایی توسط تیم والیبال مردان پائوک معرفی شد، اما هرگز به تسالونیکی نیامد. او در تیم ملی کشورش در پست پشت‌خط‌زن در لیگ ملت‌ها و قهرمانی جهان درخشید و همین عملکرد باعث شد جایگاهش تغییر کند.»

در ادامه بیانیه آمده است:
«او و مدیرانش تمایل نداشتند که به عنوان بازیکن سرعتی‌زن، آن‌گونه که در نظر گرفته شده بود، به پائوک بپیوندد. هدف آن‌ها یافتن قراردادی بهتر در پست تخصصی پشت‌خط‌زن بود. این فرصت سرانجام با پیشنهاد باشگاه پیکان تهران فراهم شد و این انتقال نهایی شد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

پائوک خرید بزرگ باشگاه ایرانی را قبول کرد | ورزش سه