به گزارش "ورزش سه"، آرش قادری، مدافع میانی ذوبآهن که اصالت اراکی دارد، با مشارکت در آزادی 7 زندانی جرایم غیرعمد استان مرکزی، گامی مؤثر در حمایت از آسیبدیدگان اجتماعی برداشت.
در اقدامی انساندوستانه و شایسته تقدیر، آرش قادری با اهدای مبلغ 278 میلیون تومان، در فرآیند آزادی هفت نفر از زندانیان جرایم غیرعمد استان مرکزی مشارکت کرد.
این مدافع حال حاضر ذوبآهن که پیشتر در تیمهای آلومینیوم اراک، تراکتور تبریز و توران تووز آذربایجان نیز به میدان رفته، با این اقدام خیرخواهانه، جلوهای از تعهد اجتماعی و همدلی با اقشار آسیبپذیر را به نمایش گذاشت.
قادری درباره انگیزه خود از این حرکت نیکوکارانه عنوان کرد: «این تصمیم از دل برآمد؛ هیچ هدف شخصی یا برنامهریزی خاصی پشت آن نبود. صرفاً احساس کردم که در این شرایط سخت، اگر بتوانم دل چند خانواده را شاد کنم و گرهای از زندگی همنوعانم باز شود، وظیفه انسانیام را بهجا آوردهام. امیدوارم این عزیزان پس از آزادی، مسیر زندگیشان را با آرامش و موفقیت ادامه دهند. باور دارم که هر قدم کوچک در مسیر همدلی، میتواند تأثیر بزرگی در جامعه داشته باشد.»