به گزارش "ورزش سه"، با گذشت 7 روز از دومین مسابقه آسیایی استقلال مقابل المحرق بحرین که با شکست یک بر صفر آبیپوشان همراه بود، حالا یک مسئله عجیب درباره میزبانی ورزشگاه شهرقدس مطرح شده است.
در جریان این بازی ظاهرا استقلالیها خواهان آب دادن به زمین چمن ورزشگاه شهرقدس شدهاند اما با وجود قوانین موجود در این خصوص به درخواست آنها بی اعتنایی شده است.
بیژن طاهری سرپرست استقلال در این خصوص گفت: «آبیاری چمن پروتکل خاصی دارد که در دو بازی اخیر ما در شهرقدس این پروتکل رعایت نشده است. وقتی زمین آبیاری نشود، توپ روی زمین حرکت نمی کند.»
او در ادامه به اتفاقی که در بازی با المحرق بحرین رخ داد، اشاره کرد و گفت: «این واقعا یک مشکل بزرگ است که در بین دونیمه بازی با المحرق هم به مسئولان ورزشگاه گفتم. در آن زمان هرچه داد زدم و فریاد زدم، همه مسئولان رویشان را آنطرف کردند. منتظر فرصتی بودم تا این موضوع را به گوش مسئولان برسانم.»
طاهری در پایان افزود: «مسئولان ورزشگاه شهرقدس باید بدانند این یک پروتکل خارجی است که مربیان ما هم روی آن تاکید دارند. در جریان نیمه دوم بازی به من گفتند پمپهایمان برای آبیاری خراب است، اما بعد از بازی دیدم که پمپ ها در حال کار کردن است.»