به گزارش "ورزش سه"، ادر میلیتائو در کنفرانس مطبوعاتی تیم ملی برزیل که بامداد چهارشنبه برگزار شد، فاش کرد که نزدیک بود از فوتبال خداحافظی کند. این مدافع میانی برای بازیهای دوستانه مقابل کره جنوبی (جمعه ۱۰ اکتبر) و ژاپن (سهشنبه ۱۴ اکتبر) به تیم کارلو آنچلوتی ملحق شده است.
میلیتائو در این کنفرانس گفت: «بعد از مصدومیت دومم (زانوی راست)، افکار زیادی به ذهنم خطور کرد. به فکر کنار گذاشتن فوتبال بودم، چون آسان نیست. تصمیم تا حدی جدی بود اما با کمک همسرم، دخترم و همتیمیهایم، امروز اینجا هستم تا دوباره خوب بازی کنم.»
او ادامه داد: «دو سال سخت را با دو مصدومیت بسیار دشوار پشت سر گذاشتمو مصدومیت دوم را به شکلی متفاوت تجربه میکنی، چون با روند بهبودی آشنا هستی. اما همچنان آسان نیست. باید خیلی به خانوادهات و به خدا نزدیک باشی. مصدومیت، روال عادی زندگیات را میگیرد، چیزهایی که به آن عادت داشتی، مثل تمرین کردن. یکدفعه خودت را در خانه و وابسته به کمک دیگران میبینی،. خدا را شکر، از مصدومیتها بهبود یافتم و به بالاترین سطح بازگشتم، که کار آسانی نیست.»
در ۱۲ آگوست ۲۰۲۳، میلیتائو در بازی مقابل اتلتیک بیلبائو در سن مامس دچار پارگی رباط صلیبی زانوی چپ شد. بیش از یک سال بعد، در نوامبر ۲۰۲۴، او دچار پارگی کامل رباط صلیبی زانوی راست به همراه آسیب به هر دو منیسک شد. این دو مصدومیت شدید باعث شدند او تقریباً دو فصل (24-2023 و 25-2024) از میادین دور باشد.
۴۳۸ روز مصدومیت
میلیتائو در ۲۷ سالگی، ۴۳۸ روز از میادین دور بوده و در مجموع ۹۴ بازی رئال مادرید را از دست داده است. در مصدومیت اول (زانوی چپ)، ۲۱۴ روز و در مصدومیت دوم (زانوی راست)، ۲۲۴ روز غایب بود.
این مدافع برزیلی در جام جهانی باشگاهها در ماه ژوئن دوباره حس بازیکن بودن را تجربه کرد، هرچند آنچلوتی، سرمربی تیم ملی، تصمیم گرفت او را همراه با وینیسیوس، رودریگو و اندریک برای فیفادی سپتامبر دعوت نکند. حالا انتظار میرود میلیتائو در بازی دوستانه مقابل کره جنوبی در کنار گابریل ماگالهایش در ترکیب اصلی قرار بگیرد.