به گزارش "ورزش سه"، اعضای تیم ملی فوتبال ایران پس از سفری سه ساعته وارد شهر ولگوگراد شد.
تیم ملی پس از ورود به این شهر با استقبال محلی از سالن اصلی فرودگاه خارج شد و پس از طی مسافتی ۴٠ دقیقهای به هتل هیلتون رسید و بازیکنان در اتاقهای خود مستقر شدند. آنتونیو مانیکونه مربی ایتالیایی تیم ملی که زودتر از ایتالیا به این شهر رفته بود با حضور در فرودگاه به تیم خوشامد گفت.
در فرودگاه یک گروه استقبال کننده با نان محلی و ساز و آواز از تیم ملی ایران استقبال کردند. بازیکنان تیم ملی که تازه متوجه علت تاخیر در نشستن خود در فرودگاه ولگوگراد شده بودند، در حین عبور از محوطه فرودگاه، متوجه شدند که در روسیه هم اینستاگرام فیلتر است!
تیم ملی ساعت ٢٠ به وقت محلی نخستین جلسه تمرین خود را در روسیه برگزار خواهد کرد تا در مرز آمادگی قرار داشته باشد.
دیدار تدارکاتی ایران مقابل روسیه، یکی از دشوارترین مسابقات تمرینی برای آمادهسازی تیم ملی ایران خواهد بود و انتظار میرود پس از رقابتهای کافا، ایران در این مسابقه حساس که در ورزشگاهی زیبا و پر از تماشاگر برگزار میشود مورد محک جدی قرار بگیرد.