به گزارش "ورزش سه"، کارلوس کیروش، سرمربی پرتغالی تیم ملی عمان، پس از پایان دیدار تیمش مقابل قطر اظهار داشت که تساوی بدون گل در این مسابقه نتیجهای قابل قبول و رضایتبخش برای هر دو تیم بوده است.
کیروش در نشست خبری پس از مسابقه گفت: «عملکرد خوبی از خود نشان دادیم و موفق شدیم حملات تیم ملی قطر را مهار کنیم. میدانستیم که حریف با توجه به بازی در خانه خود، برای کسب پیروزی هجومی ظاهر خواهد شد و از همین رو با آمادگی کامل وارد میدان شدیم.»
او افزود: «از سختی این مسابقه کاملاً آگاه بودیم و به همین دلیل با روحیه جنگندگی بالا بازی کردیم. با وجود تمرکز بر عملکرد دفاعی، توانستیم چندین موقعیت گل ایجاد کنیم، اما در استفاده از آنها برای رسیدن به گل موفق نبودیم.»
سرمربی عمان در ادامه تأکید کرد: «فکر میکنم تساوی، بهترین نتیجه ممکن برای هر دو تیم در این دیدار بود. شکست میتوانست بهشدت شانس صعود به جام جهانی را برای تیم بازنده کاهش دهد، بنابراین این یک امتیاز ارزشمند برای هر دو طرف است.»
کیروش در پایان گفت: «زمان زیادی تا دیدار بعدی برابر تیم ملی امارات نداریم، اما تلاش خواهیم کرد در همین مدت کوتاه بهترین آمادهسازی را داشته باشیم تا بتوانیم رؤیای خود یعنی صعود به مرحله نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ را محقق کنیم.»