به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی فوتبال امید ایران از ساعت ۱۵:۳۰ امروز در نخستین بازی اردوی آمادهسازی خود در اصفهان، به مصاف ذوبآهن رفت. این اولین بازی تیم ملی بعد از صعود مقتدرانه به جام ملتهای آسیا زیر ۲۳ سال بود.
در این مسابقه که به میزبانی ورزشگاه فولادشهر برگزار شد، دو تیم به تساوی یک_ یک رضایت دادند. عباس فیروز در دقیقه ۶۷ برای تیم امید و ابوالفضل حسینیفر ۴+۹۰ برای ذوب آهن موفق به گلزنی شدند.
امیر مهدی مقصودی، فرزین معاملهگری، مسعود محبی؛ ارشیا وثوقیفرد، مهدی مهدوی، امیرمحمد رزاقینیا، علیرضا صفری، عباس کهریزی، محمد حسین صادقی، عرفان جمشیدی و سعید سحرخیزان برای تیم امید در نیمه اول به زمین رفتند.
در نیمه دوم هم امید افشین، دانیال ایری، سهیل صحرایی، مهدی گودرزی، امیررضا شیخی راد، ابوالفضل سوختانلو، حجت احمدی، مبین دهقان، عباس فیروز، عباس حبیبی و آریا شفیع دوست برای این تیم بازی کردند.
مهدی تاج، رئیس فدراسیون، علی طاهری، عضو هیات رئیسه فدراسیون و رئیس هیات اصفهان، محمدرضا ساکت، علیرضا احسانی، مدیرعامل ذوب آهن و اعضای هیات مدیره این باشگاه تماشاگر ویژه بازی بودند.
رئیس فدراسیون در پایان بازی با حضور در رختکن دو تیم به کادرفنی و بازیکنان آنها خسته نباشید گفته و از هیات فوتبال اصفهان بابت میزبانی از این اردو تشکر کرد.
همچنین رئیس فدراسیون فوتبال با اهدای پیراهن شماره ۶ تیم ملی به آرش قادری، از اقدام انسان دوستانه وی برای آزادی ۷ زندانی در استان مرکزی تقدیر کرد.
شاگردان امیدرضا روانخواه یکشنبه دومین بازی خود را در جریان این اردو مقابل سپاهان برگزار میکنند.