کد: 216729218 مهر 1404 ساعت 20:0318.8K بازدید

درخشش مقابل کره جنوبی

رودریگو ژابی آلونسو را شرمنده کرد

رودریگو پس از مدت‌ها موفق شد در پیراهن تیم ملی برزیل نمایش درخشانی از خود نشان دهد.
رودریگو ژابی آلونسو را شرمنده کرد

به گزارش "ورزش سه"، رودریگو، وینگر تیم رئال مادرید، در مقابل کره جنوبی نمایشی خیره‌کننده از خود نشان داد و توانست پس از مدت‌ها افت، بار دیگر به اوج بازگردد. او در پیروزی پرگل تیم ملی برزیل برابر کره‌جنوبی با نتیجه ۵-۰ نقش اصلی را ایفا کرد و عملاً به سطح واقعی خودش بازگشت.

رودریگو در این دیدار عملکردی چشم‌نواز داشت و نشان داد که آماده بازگشت به دوران درخشان خود است. او یکی از کلیدی‌ترین مهره‌های برزیل بود و هماهنگی بسیار خوبی با وینیسیوس جونیور نشان داد. رودریگو دو گل از پنج گل تیمش را وارد دروازه حریف آسیایی کرد.

نمایش درخشان این دو بازیکن رئال مادرید، در کنار استوائو، پدیده آینده‌دار برزیل که او نیز دو گل به ثمر رساند، باعث شد برزیل بخش بزرگی از قدرت تهاجمی سابقش را بازیابد. این سه‌نفر در تمام طول مسابقه کابوسی واقعی برای مدافعان کره‌جنوبی بودند.

در این دیدار، رودریگو همه ویژگی‌های خوب بازی خود را زیر نظر کارلو آنچلوتی، سرمربی فعلی تیم ملی برزیل و مربی سابقش در رئال مادرید، بازیافت. او بار دیگر توانایی بالای خود را در گلزنی، حرکات بدون توپ و آزادی عمل در خط حمله به نمایش گذاشت و نشان داد که هرگاه در پست مهاجم و با آزادی کافی بازی کند، می‌تواند بازیکنی تعیین‌کننده باشد.

2246202

رودریگو با این عملکرد، پیامی روشن و مستقیم به ژابی آلونسو، سرمربی فعلی رئال مادرید، فرستاد: اینکه او قادر است در پست‌های مختلف هجومی بدرخشد، نه فقط به عنوان جانشین وینیسیوس در سمت چپ، بلکه در هر منطقه از زمین، به شرطی که آزادی و اعتماد لازم به او داده شود.

با وجود این درخشش در سطح ملی، رودریگو روزهای سختی را در باشگاهش سپری می‌کند. او هنوز نقشی کلیدی در پروژه ژابی آلونسو ندارد و در فصل جاری تنها در یک مسابقه لالیگا به‌عنوان بازیکن اصلی به میدان رفته است و در دو بازی کاملا روی نیمکت نشست. در پنج بازی دیگر هم به عنوان بازیکن تعویضی وارد میدان شد، اما هیچکدام از این حضورها بیش از ۲۰ دقیقه طول نکشید.

2246203

در لیگ قهرمانان اروپا، رودریگو یک بازی را از ابتدا مقابل مارسی انجام داد، ۶۳ دقیقه بازی کرد و در دیدار برابر غیرت آلماتی از قزاقستان تنها ۲۰ دقیقه به میدان رفت. جالب اینکه در هر دو مسابقه یک پاس گل داد که نشان‌دهنده تأثیرگذاری بالای او با وجود دقایق اندک بازی است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
20اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

رودریگو ژابی آلونسو را شرمنده کرد | ورزش سه