به گزارش "ورزش سه"، دنی اولمو دیروز در جریان تمرینات تیم ملی اسپانیا در لاس روساس دچار مصدومیت شد. این مصدومیت باعث شد که او تمرینات را ترک کند و حضورش در بازیهای آینده باشگاه بارسلونا، از جمله الکلاسیکو مقابل رئال مادرید، بهشدت در هالهای از ابهام قرار بگیرد. این بازیکن دیروز تمرین را ترک کرد، چرا که احساس درد شدیدی در ساق پای چپ خود داشت.
آزمایشهای پزشکی، از جمله MRI، وجود یک آسیبدیدگی عضلانی را تأیید کردند. به همین دلیل، اولمو بازیهای آینده اسپانیا مقابل گرجستان در الچه و بلغارستان در وایادولید را از دست خواهد داد.
تصور ابتدا این بود که مصدومیت او جدی نیست و او میتواند برای بازیهای پیش روی بارسلونا آماده باشد اما حالا طبق گفته نزدیکان تیم ملی اسپانیا مصدومیت اولمو جدیتر از چیزی است که انتظار میرفت و حتی اگر تا الکلاسیکو بتواند مراحل بهبودی را طی کند، باز هم احتمال حضورش در این دیدار بسیار حساس پایین است. اگرچه باشگاه هنوز امید دارد که او برسد. قبل از دیدار مقابل رئال مادرید، بارسلونا دو بازی دارد: دیدار لیگ مقابل خیرونا و بازی لیگ قهرمانان اروپا مقابل المپیاکوس. روند بهبودی این بازیکن تعیینکننده حضور او در این دیدارها خواهد بود، اگرچه احتمالاً او آماده نخواهد بود. در صورتی که پارگی عضلانی تأیید شود، حتی اگر جزئی باشد، حداقل سه هفته از میادین دور خواهد بود.