به گزارش "ورزش سه"، تیم والیبال پیکان تهران در فصل جدید لیگ برتر والیبال ایران با ترکیبی متفاوت و کادری تازهنفس پا به مسابقات خواهد گذاشت و هواداران باید منتظر نسخهای واقعی از این تیم پرستاره باشند.
پس از جدایی پیمان اکبری از نیمکت پیکان، هدایت این تیم به محمدرضا تندروان سپرده شده تا دوران جدیدی برای پرافتخارترین تیم باشگاهی ایران آغاز شود.
پیکان در این فصل برخلاف سال گذشته، خیلی زود وارد بازار نقلوانتقالات شد و با جذب بازیکنان باکیفیت توانست یکی از مدعیان اصلی قهرمانی باشد. در ترکیب امسال نامهایی چون احسان دانشدوست، سیدعیسی ناصری، مهران توانا، حسین حاجیکلاته، سعید جواهری، سیدمتین حسینی، سینا نیکپور و دو بازیکن خارجی یعنی میلوش آرسنوسکی و خوزه ماسو آلوارز دیده میشود؛ ترکیبی که پیکان را به تیمی قدرتمند و پرامید تبدیل کرده است.
اگرچه شاگردان تندروان در تورنمنت چهارجانبه یزد عملکرد درخشانی نداشتند، اما بدون شک تیمی که در لیگ برتر به میدان خواهد رفت، چهرهای متفاوت و مدعیتر از گذشته خواهد داشت.