کد: 216778721 مهر 1404 ساعت 04:151K بازدید

پسر خطیبی برای مس رفسنجان گل هم زد!

فرزند جوان رسول خطیبی در بازی دوستانه مس رفسنجان در جزیره کیش برای تیمش گلزنی کرد.
پسر خطیبی برای مس رفسنجان گل هم زد!

به گزارش "ورزش سه"، حضور فرزام خطیبی پسر رسول خطیبی سرمربی مس رفسنجان در جمع نارنجی‌پوشان با حواشی زیادی صورت گرفت. بعد از اتفاقات رخ داده، خطیبی در مصاحبه ای به دفاع از عملکرد فرزند 17 ساله خودش پرداخت و اعلام کرد که فرزام به زودی توانایی های خود را نشان می‌دهد.

بعد از آنکه رسول خطیبی در مسابقه با پیکان چند دقیقه به پسر کوچک خود فرصت بازی در لیگ برتر را داد و او برای اولین بار طعم بازی در لیگ برتر را چشید، حالا این هافبک جوان با روحیه بهتری به کارش در مس رفسنجان ادامه می‌دهد.

در جریان بازی دوستانه مس رفسنجان مقابل منتخب کیش که عصر یکشنبه برگزار شد هم فرزام خطیبی با نظر پدر خود دقایقی برای نارنجی پوشان به میدان رفت و البته که با گلزنی خودش را نشان داد.

پسر سرمربی مس رفسنجان در جریان برد 5 بر صفر مقابل منتخب کیش، موفق شد گل پنجم تیم خود را به ثمر برساند تا نامش بیشتر از گذشته مطرح شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

پسر خطیبی برای مس رفسنجان گل هم زد! | ورزش سه