کد: 216787021 مهر 1404 ساعت 13:5016.4K بازدید

کاپیتان استقلال دو بازی تیمش را از دست داد

به احتمال فراوان، روزبه چشمی در دو بازی بعدی استقلال برابر مس رفسنجان و المحرق بحرین غایب خواهد بود.
کاپیتان استقلال دو بازی تیمش را از دست داد

به گزارش "ورزش سه"،‌ روزبه چشمی، کاپیتان باتجربه تیم فوتبال استقلال، این روزها به دلیل مصدومیت و مسائل شخصی از تمرینات تیم دور مانده است. مدافع ملی‌پوش آبی‌پوشان در جریان دیدار هفته ششم لیگ برتر مقابل چادرملو اردکان از ناحیه کشاله ران دچار آسیب‌دیدگی شد و چند روزی نیز به دلیل درگذشت پدر همسرش در تمرینات حضور نداشت.

با وجود شروع روند درمانی، آخرین ارزیابی‌های پزشکی نشان می‌دهد که کاپیتان استقلال به احتمال زیاد قادر به همراهی تیمش در دو دیدار حساس پیش‌رو مقابل مس رفسنجان در لیگ برتر و الوحدات اردن در لیگ قهرمانان آسیا نخواهد بود.

چشمی در هفته‌های اخیر یکی از مهره‌های کلیدی استقلال به شمار می‌رفت و غیبت او بدون تردید ضربه‌ای جدی به ساختار دفاعی تیم وارد خواهد کرد. ریکاردو ساپینتو در حالی خود را برای دیدار با مس آماده می‌کند که از حضور کاپیتان با تجربه تیمش محروم است و همین موضوع باعث تغییر در سیستم دفاعی آبی‌پوشان خواهد شد.

کادر فنی استقلال امیدوار بود با فیزیوتراپی و تمرینات اختصاصی بتواند روزبه را برای این دو مسابقه آماده کند، اما روند درمانی او نشان داد که ریسک بازی دادن این بازیکن در مقطع فعلی منطقی نیست.

هرچند غیبت روزبه چشمی برای استقلال در دیدارهای آینده خبر خوشایندی نیست، اما تجربه نشان داده این بازیکن معمولاً زودتر از زمان پیش‌بینی‌شده به میادین بازمی‌گردد. کاپیتان استقلال که به‌واسطه عملکرد خوبش در ترکیب تیم ملی و نقش رهبری‌اش در زمین مورد اعتماد هواداران است، قصد دارد با پشت سر گذاشتن کامل مصدومیت، بدون ریسک بازگشت کند.

چشمی پس از پایان دوران درمانی‌اش، قرار است تمرینات سبک خود را از سر بگیرد و در صورت تأیید کادر پزشکی، احتمالاً از هفته هشتم دوباره در ترکیب استقلال قرار خواهد گرفت تا خط دفاعی آبی‌پوشان دوباره استحکام همیشگی‌اش را به دست آورد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

کاپیتان استقلال دو بازی تیمش را از دست داد | ورزش سه