کد: 216788121 مهر 1404 ساعت 14:331.4K بازدید

بچه‌هایمان مردانه می‌جنگند

حمایت مدیرعامل کارخانه ذوب‌آهن از قاسم حدادی‌فر

مدیرعامل کارخانه ذوب آهن از عملکرد تیم فوتبال این باشگاه حمایت کرد.
حمایت مدیرعامل کارخانه ذوب‌آهن از قاسم حدادی‌فر

به گزارش "ورزش سه"، اردشیر افضلی مدیرعامل شرکت سهامی ذوب‌آهن ضمن اعلام حمایت از عملکرد باشگاه و تیم فوتبال ذوب‌آهن تاکید کرد: «با این بودجه‌ای که برای باشگاه و تیم فوتبال بسته شد، من می‌گویم انصافا بچه‌ها مردانه در زمین می‌جنگند.»

او همچنین عملکرد علیرضا احسانی، مدیرعامل باشگاه، و قاسم حدادی‌فر، سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن نیز حمایت کرد و گفت: «تیم فوتبال ذوب‌آهن با استقلال در تهران ۳ بر ۳ مساوی کردند، سپاهان را با شرایط نسبتا خوبی که دارد متوقف کردند، مس رفسنجان را بردند. حالا دو تا شکست هم داشتند.»

افضلی در ادامه به برخی ناداوری‌ها هم اشاره کرد و گفت: «تمام بازی‌های تیم فوتبال را دنبال می‌کنم و مستمر به بچه‌ها سر می‌زنم و منتظر درخشش آن‌ها، با وجود برخی مشکلات هستم.»

گفتنی است تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان در حال حاضر با یک برد (مقابل مس رفسنجان)، سه باخت (مقابل پیکان، فجر سپاسی و آلومینیوم اراک) و دو تساوی (با استقلال و سپاهان)، 5 امتیازی است و فقط چهار امتیاز با صدرنشین مسابقات یعنی تراکتور فاصله دارد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

حمایت مدیرعامل کارخانه ذوب‌آهن از قاسم حدادی‌فر | ورزش سه