کد: 216811322 مهر 1404 ساعت 14:099.7K بازدید

کاهش شانس نازون و هائیتی برای صعود به جام جهانی

تیم ملی فوتبال هائیتی با شکست برابر هندوراس، از شانس کمتری برای صعود به جام جهانی برخوردار است.
کاهش شانس نازون و هائیتی برای صعود به جام جهانی

به گزارش "ورزش سه"، مرحله نهایی رقابت‌های مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ منطقه کونکاکاف با پیروزی ۳ بر ۰ هندوراس مقابل هائیتی در چارچوب گروه C در روز دوشنبه و در ورزشگاه خوسه دِ لا پاث اِرِرا اوکلِس در شهر تگوسیگالپا ادامه یافت.

ریگوبرتو ریواس در دقیقه ۱۸ با یک ضربه چیپ از سمت راست محوطه جریمه و روی پاس بلند و دقیق کِروین آریاگا از پشت خط دفاعی حریف، دروازه هائیتی را باز کرد و هندوراس را پیش انداخت. در دقیقه ۲۶، آنتونی لوسانو با ضربه‌ای راست‌پا در پایان یک ضدحمله سریع، گل دوم میزبان را به ثمر رساند. لوئیس پالما در این صحنه پاس گل را داد.

2247643

در دقیقه ۴۰، رومل کیوتو برتری «لاس کاتراچوس» را افزایش داد؛ او پس از در اختیار گرفتن توپ، از سمت چپ محوطه شش‌قدم توپ را به تور دروازه فرستاد و بازی با همین سه گل به سود میزبان به پایان رسید. با این نتیجه، هندوراس با ۸ امتیاز دوباره به صدر جدول گروه C بازگشت، در حالی که هائیتی با ۵ امتیاز در جای خود باقی ماند و منتظر بازی‌های پنجره ماه نوامبر است.

داکنز نازون مهاجم استقلال در این بازی 63 دقیقه برای تیم ملی هائیتی در میدان حضور داشت اما نتوانست مانع از شکست سنگین برابر هندوراس شود. با توجه به اینکه تنها یک تیم از هر گروه راهی جام جهانی می‌شود، حالا هائیتی باید در هر دو دیدار بعدی خود پیروز شود و امیدوار باشد که هندوراس در دیدارهای خود بیشتر از دو امتیاز کسب نکند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

کاهش شانس نازون و هائیتی برای صعود به جام جهانی | ورزش سه