کد: 216865925 مهر 1404 ساعت 07:1114.1K بازدید

دیدار بزرگ قهرمانان جهان در آلمان! (عکس)

اسطوره‌های فوتبال آلمان که در جام جهانی ۱۹۹۰ قهرمان شدند، در مراسمی با یکدیگر دیدار کردند.
دیدار بزرگ قهرمانان جهان در آلمان! (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، به دعوت بیورن گولدِن، مدیرعامل آدیداس و با ابتکار لوتار ماتئوس، رکورددار بازی‌های ملی آلمان و رودی فولر، مدیر ورزشی فدراسیون فوتبال آلمان، قهرمانان جام جهانی ۱۹۹۰ در هرتسوگناوراخ گرد هم آمدند؛ همان مکانی که تیم ملی فعلی آلمان نیز به‌طور منظم در آن تمرین می‌کند.

در این دیدار، ستاره‌های گذشته یاد فرانتس بکن‌باوئر، سرمربی فقید خود و هم‌تیمی‌های از درگذشته‌شان، آندریاس برمه و فرانک میل را گرامی داشتند و در جلسه‌ عکاسی، پیراهن‌هایی با نام این درگذشتگان را نیز بالا بردند. فرانک میل، مهاجم سابق، در آگوست سال جاری به‌علت سکته‌ قلبی درگذشت.

2248637

تنها غایبان این مراسم، بودو ایلگنر (به دلیل مسائل شخصی) و اولاف تون (به دلیل بیماری) بودند.

در عوض، هایدی، همسر بکن‌باوئر، هایدی  سوزان،‌ همسر برمه و جاسمین، همسر میل، در این گردهمایی حضور داشتند. لحظات احساسی مراسم در شب با اجرای یورگ هامرشمیت، تقلیدگر صدا و پارودیست، رقم خورد؛ زمانی که او ترانه‌ای برای بکن‌باوئر خواند.

در این دیدار، فوتبال نیز جریان داشت: در زمین کوچک، هفت تن از قهرمانان ۱۹۹۰ به رهبری لوتار ماتئوس در مقابل تیم ستاره‌های آدیداس بازی کردند که این مسابقه با نتیجه ۳-۳ به پایان رسید.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
20اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار