کد: 242748916 شهریور 1405 ساعت 23:291.4K بازدید

کاپیتان ذوب‌آهن: استعفای ویسی از روی ناراحتی بود

کاپیتان تیم فوتبال ذوب آهن می‌گوید حضور عبدالله ویسی روی نیمکت این تیم باید تداوم داشته باشد.
کاپیتان ذوب‌آهن: استعفای ویسی از روی ناراحتی بود

به گزارش "ورزش سه"، آرش قادری کاپیتان ذوب آهن بعد از باخت این تیم به پرسپولیس در هفته ششم لیگ برتر گفت: «بازی‌ها نزدیک به هم برگزار می‌شوند و باید این بازی را فراموش کنیم و برای هفته بعد آماده شویم.»

او به بحث استعفای عبدالله ویسی نیز اینطور واکنش نشان داد: «تصمیمی که آقای ویسی گرفتند، احتمالا تحت تأثیر عصبانیت لحظه‌ای بوده است. چرا که همه بازیکنان قطعا از ایشان حمایت می‌کنند. بالاخره بعد از شکست، جو کمی خراب می‌شود و شاید این تصمیم ناشی از عصبانیت یا احساسات باشد اما بدون شک ماندن ایشان به تیم کمک خواهد کرد.»

قادری در مورد شرایط تیم ذوب آهن گفت: «با توجه به تغییرات زیادی که در ترکیب داشته‌ایم، شرایط تیم خوب است. باید این بازی را فراموش کرده و برای دیدار بعدی آماده شویم. برنامه بازی‌ها به شکلی است که هر چهار روز یک بار به میدان می‌رویم و واقعا فرصتی نداریم که درگیر این شکست باقی بمانیم.»

او در مورد تنش‌های پایان بازی نیز اینطور گفت: «درگیری خاصی وجود نداشت. ماجرا از این قرار بود که داور در یک صحنه داخل محوطه جریمه پرسپولیس که ظاهرا پنالتی بود، دستور داد به بازی برگردیم، چرا که سیستم VAR در حال بررسی صحنه بود تا پنالتی اعلام کند. حرف ما به داور این بود که چرا قبل از بررسی صحنه، سوت پایان را زدی؟ بعد از آن به ما گفتند برگردید به بازی چون VAR می‌خواهد اعلام پنالتی کند. بعد ما برگشتیم و داور وقتی دید فضا کمی شلوغ شد، گفت نه، نمی‌خواهد بازی را ادامه دهیم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار