کد: 216869525 مهر 1404 ساعت 11:585.6K بازدید

آرنه اشلوت:

لیورپول بعد از سه باخت، باید یونایتد را ببرد!

آرنه اشلوت درباره شرایط مصدومان، وضعیت آمادگی بازیکنان، محمد صلاح و منچستریونایتد صحبت کرد.
لیورپول بعد از سه باخت، باید یونایتد را ببرد!

به گزارش "ورزش سه"، لیورپول روز یکشنبه در چارچوب دیدارهای هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر انگلیس در ورزشگاه آنفیلد و با حمایت هوادارانش در یک بازی بسیار حساس و تماشایی روبروی منچستریونایتد به میدان خواهد رفت و امیدوار است که با کسب سه امتیاز این بازی از بحران خارج شود.

اشلوت دقایقی قبل در نشست خبری پیش از این بازی حاضر شد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. 

مصدومان: رایان کاملاً آماده است؛ هنوز باید تمرین کند اما از نظر جسمانی در وضعیت خوبی قرار دارد. در مجموع، شرایط تیم ملی هلند هم خوب است. ایبو به جمع ما بازگشته و انتظار می‌رود امروز در تمرینات شرکت کند. آلیسون هنوز تمرین نمی‌کند، بنابراین غایب خواهد بود. مدت دوری او؟ گفتنش سخت است، چون مرحله پایانی ریکاوری همیشه شامل پیشرفت‌ها و پسرفت‌هایی است، اما قطعاً نه برای این آخر هفته و نه برای هفته آینده آماده نخواهد بود.

چه چیز باید تغییر کند: می‌توان گفت در مقایسه با فصل گذشته، موقعیت‌های کمتری خلق کرده‌ایم اما از نظر گل‌های مورد انتظار، موقعیت‌ها و شوت‌های در چارچوب در صدر هستیم. با این حال، گل‌های زیادی دریافت کرده‌ایم، ۹ گل که چهارتای آنها از روی ضربات ایستگاهی بوده است. این آمار با تعداد موقعیت‌هایی که حریفان مقابل ما داشته‌اند مطابقت ندارد. پنج گل دیگر از ضدحملات سریع بوده و سه مورد از بازی در جریان. ما روی ارسال‌ها هم گل‌های زیادی خورده‌ایم و باید این مسئله را برطرف کنیم و عملکرد بهتری داشته باشیم.

همان‌طور که ویرجیل گفته، منظور او احتمالاً این است که تیم‌ها به شکل متفاوتی برابر ما بازی می‌کنند. من هم همین را گفته‌ام؛ تعداد توپ‌های بلند نسبت به فصل گذشته بسیار بیشتر شده است. بعد از تنها هفت بازی، تقریباً به یک‌ سوم کل فصل گذشته رسیده‌ایم. باید برای آن پاسخ پیدا کنیم.

فرم صلاح: فکر می‌کنم مهم نیست مقابل چه تیمی بازی داریم. اگر سه بازی پیاپی را باخته‌اید و پیراهن لیورپول را بر تن دارید، باید واکنش نشان دهید. بازیکنان در هر مسابقه تا آخرین دقیقه همه تلاش‌شان را می‌کنند. در سه بازی اخیر از حریف عقب افتادیم، دو بار بازگشتیم اما در نهایت باختیم. باید واکنشی نشان دهیم، نه فقط از سوی محمد صلاح، بلکه از سوی همه.

2233477

درباره منچستریونایتد: بازی با یونایتد برای من حتی جذاب‌تر است، می‌دانم چقدر مسابقه ویژه‌ای است. یکی از پرتماشاگرترین دیدارهای جهان است و حضور در آن افتخار بزرگی است. باید در بهترین سطح باشیم. منچستریونایتد شروعی بهتر از آنچه جدول نشان می‌دهد داشته است، بنابراین بازی بسیار جالبی خواهد بود، به‌ خصوص چون در آنفیلد برگزار می‌شود. هواداران همیشه پشتیبان ما بوده‌اند. تیمی که سه بازی پیاپی باخته است، باید آماده باشد، و هواداران نیز باید آماده باشند.

 ایساک:  او پنج یا شش هفته پیش‌ فصل عادی را پشت سر گذاشته و از نظر آمادگی بدنی تقریباً در سطح مطلوب است و از حالا می‌توان عملکردش را ب ه‌طور عادلانه قضاوت کرد. می‌دانم در این صنعت چگونه است. اگر دو بازی بازی کند و گل نزند، همان چیزی نیست که همه می‌خواهند. اما او هنوز چنین نکرده و به نظرم پیش‌ فصلش تازه به پایان رسیده است. چند بازی انجام داده، حدود ۷۰ تا ۸۰ دقیقه بازی کرده و باید ببینیم از اینجا به بعد در چه وضعیتی خواهد بود.

سه هفته آینده و هفت بازی پیش‌رو: شرایط جالبی است... باید برخی بازیکنان را به تدریج به چرخه بازی برگردانیم اما نمی‌شود از هیچ به سه بازی در هفته رسید. همین مسئله باعث شد در ترکیب تغییراتی ایجاد کنیم. هر تیمی باید با چنین فشردگی برنامه‌ای کنار بیاید و خوشبختانه ما بیش از ۱۱ بازیکن آماده داریم.

وقتی چرخش بازیکن انجام می‌دهیم، باید با ترکیب ثابتی از بازیکنان بازی کنیم. تقریباً غیرممکن است یک بازیکن در همه بازی‌ها در همان پست حضور داشته باشد، هرچند برای برخی چنین اتفاقی افتاده است. باید تعادل پیدا کنیم. بازیکنانی داریم که مدت بیشتری کنار هم بازی کرده‌اند. الکس و هوگو را داریم که می‌توانند در پست شماره ۹ بازی کنند و هر دو سیستم ما را به‌ خوبی می‌شناسند. خوشحالم که بیش از ۱۱ بازیکن آماده برای بازی در اختیار دارم.

تعادل و جایگاه صلاح: فلوریان و سوبوسلای هر دو هافبک هجومی هستند اما از آنها انتظار می‌رود که در دفاع نیز مشارکت کنند. در این مورد خاص، صحبت‌های کوکوریا درباره صلاح را دیدم اما من می‌توانم پنج یا شش صحنه را به شما نشان دهم که در آنها محمد می‌توانست تفاوت را رقم بزند. بنابراین بحث در آن صورت متفاوت می‌شد. همیشه باید بین وینگر و مدافع کناری نوعی تعادل برقرار باشد... من می‌خواهم مدافعان کناری ما نیز در حمله شرکت کنند، اما باید تعادل درستی پیدا کنیم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

لیورپول بعد از سه باخت، باید یونایتد را ببرد! | ورزش سه