کد: 216898126 مهر 1404 ساعت 15:1668.6K بازدید

ساپینتو و یک برد هیجان‌انگیز

پچ‌پچ بازیکنان استقلال: فردا ساعت چند بیایم تمرین؟!

تعطیلات فیفادی، بازگشت مرد پرتغالی به لب خط، ورود شاید اجباری اما مفید یک موتور محرک جوان به خط هافبک و سفت شدن پیچ و مهره‌ها پس از چند هفته؛ استقلال بالاخره به چیزی که نیاز داشت دست پیدا کرد. یک سه امتیاز هیجان‌انگیز.
پچ‌پچ بازیکنان استقلال: فردا ساعت چند بیایم تمرین؟!

به گزارش ورزش سه، پیروزی یک- صفر استقلال مقابل مس رفسنجان در شرایطی که این تیم در هفته‌های اخیر تحت‌ شدیدترین فشارهای هواداری و رسانه‌ای قرار داشت، همه‌چیز را در این تیم تغییر داد. تیم ریکاردو ساپینتو در این مسابقه برای دومین بار در این فصل کلین‌شیت کرد، بیشتر تایم مسابقه مالکیت بازی را در اختیار داشت و اغلب بازیکنانش در پست‌های خود عملکرد استاندارد و قابل دفاعی را از خود ارائه دادند اما دلیل این تغییرات چه بود؟

تعطیلات، فاصله اجباری و ذهن‌های آزاد
برای تیم‌های گرفتار بحران و درگیر مشکلات ذهنی و روانی، تعطیلات اجباری مثل فیفادی مثل یک مسکن قوی عمل می‌کند. چیزی که باعث می‌شود اعضای تیم شامل بازیکنان و کادرفنی برای مدتی کوتاه از هم فاصله بگیرند و پس از چند روز استراحت، با ذهنی آزاد و دور از فشار به تیم بازگردند. این اتفاق برای استقلالی‌ها رخ داد و بازیکنان این تیم پس از بازگشت به تمرینات، با روحیه‌ای بهتر، در فضایی متفاوت و البته مثبت خود را آماده دیدار مقابل مس رفنسجان کردند.

2249150

تغییر سیسیتم و اضافه شدن یک موتور محرک جوان
استقلال در اغلب بازی‌های این فصل با سیستم ۱-۳-۲-۴ بازی کرده اما این تیم روز گذشته با سیستم ۳-۳-۴ و یک هافبک دفاعی دونده و پرانرژی به نام امیرمحمد رزاقی‌نیا وارد زمین شد. جوانی که شاید به اجبار در غیاب چشمی و اندونگ به عنوان تنها هافبک دفاعی استقلال پشت سر مهران احمدی و منیر الحدادی به زمین رفت و البته که عجب معجون باکیفیتی از آب درآمد!

او به عنوان یک هافبک باکس تو باکس، با دوندگی بسیار بالا توانست پس از مدت‌ها به خوبی در نقش رابط بین خط دفاع و حمله تیمش عمل کند؛ اتفاقی که با حضور چشمی و اندونگ با وجود آنکه هردوی آنها هافبک‌های باکیفیتی هستند، هیچ‌وقت به اندازه انتظار کادرفنی استقلال اتفاق نیفتاد اما رزاقی‌نیا به خوبی از پس انجام این وظیفه برآمد. استقلال اساسا با توجه به مهره‌هایی که در اختیار دارد، با سیستم ۳-۳-۴ تبدیل به تیم هجومی‌تری می‌شود. جایی که یک هافبک دونده مثل رزاقی‌نیا می‌تواند به خوبی فضای پشت سر احمدی و منیر را پرکند تا این دو بازیکن با توانایی بالایی که در بازی پا به توپ، ارسال پاس‌های دقیق و زدن ضربات ناگهانی به سمت دروازه حریف دارند، ورق را به نفع آبی‌ها برگردانند. رزاقی‌نیا در بازی دیروز تیمش مثل تمام بازی‌های گذشته و حتی تمرینات آبی‌پوشان، در میان دونده‌ترین بازیکنان تیمش قرار داشت و آمار دوندگی بالای ۱۲ کیلومتر را از خود به جا گذاشت. 

سوال مهم اما اینجاست؛ آیا روزبه و اندونگ همچنان بیرون از ترکیب خواهند ماند یا سایپینتو دست به ترکیب موفق و برنده خط هافبکش مقابل مس می‌زند؟ تماشای عملکرد رزاقی‌نیا در کنار افت کیفیت محسوس چشمی و اندونگ می‌گوید ترکیب سه نفره فعلی آبی‌ها نباید دست بخورد.

2249151

خط حمله؛ انرژیک و پرتحرک با سحرخیزان
استقلال قطعا با حضور سعید سحرخیزان در خط حمله در فاز هجومی تیم بهتر و خطرناک‌تری است. سحرخیزان جوان دیروز هم در مقابل مس عملکرد بسیار خوبی داشت و فقط در گلزنی ناکام بود. او به عنوان تک مهاجم در قیاس با نازون و آزادی، بیشتر و بهتر توپ نگه می‌دارد، در باکس خطرناک‌تر است و در خلق موقعیت برای هم‌تیمی‌هایش بسیار بهتر عمل می‌کند.

شاید نازون و حتی آزادی زمانی‌که استقلال با دو مهاجم بازی کند بتوانند موثرتر باشند اما تا زمانی که استقلال قصد بازی با یک مهاجم را دارد، سحرخیزان حتما انتخاب بهتری است.

2249153

پیدا شدن زوج دفاعی؛ آرامش در دروازه
بازی روز گذشته مقابل مس پس از بازی هفته اول مقابل تراکتور، دومین کلین‌شیت آبی‌ها را در این فصل ثبت کرد. پس از پشت سر گذاشتن روزهای پراشتباه با آنتونیو آدان درون دروازه و حضور عارف آقاسی و آرمین سهرابیان در قلب خط دفاع، حالا این تیم با حبیب فرعباسی در دروازه و رستم آشورماتوف و سامان فلاح به عنوان زوج دفاعی، آرام‌آرام به ثباتی که هوادارانش انتظار دارند می‌رسد. 

2249154

فرعباسی در دروازه عالی و مطمئن کار کرده و آدان هم در تمرینات شرایط بسیار خوبی را تجربه می‌کند تا کادرفنی خیالش از شرایط هردو دروازه‌بانش راحت باشد. ضمن آنکه ساپینتو قصد دارد آقاسی و سهرابیان و حتی عارف غلامی را هم با حضور کوتاه‌تر در زمین به شرایط مسابقه برگرداند تا دست استقلال در قلب خط دفاعی بازتر از همیشه باشد. این در حالی است که در بازی روز گذشته و پس از ضربه‌ای که به سفید ران فلاح خورد، وضعیت پزشکی این بازیکن هنوز به طور دقیق مشخص نیست و شاید ساپینتو مجبور به ایجاد تغییر در خط دفاعی تیمش در دیدار مقابل الوحدات اردن در سطح دوم لیگ نخبکان آسیا شود.

2249152

حضور ساپی لب خط؛ برد و یک حس خوب
و آخرین و شاید مهم‌ترین موضوع؛ بازگشت ریکاردو ساپینتو به نیمکت و حضورش کنار زمین. اینکه این اتفاق با پیروزی آبی‌ها پس از چند هفته مصادف شد، فضا را برای این مربی بهتر از همیشه کرده است. هرچه که بودد، استقلال با برد ارزشمند دیروز از شرایط بحرانی‌اش فاصله گرفت و اشیاق و حال خوب به این تیم برگشت. یکی از استقلالی‌ها می‌‌گفت:«وقتی بازی تمام شد، بازیکنان در رختکن بعد از خوشحالی و جشن مدام از مربیان سوال می‌کردند که فردا تمرین ساعت چنده؟! اتفاقی که یادمان نمی‌آید هیچ‌وقت در این فصل افتاده باشد!»

2249155
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
87اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار