کد: 216899526 مهر 1404 ساعت 18:333.3K بازدید

بیش از اندازه درباره لیائو حرف می‌زنید!

مکس آلگری معتقد است این روزها با وجود وضعیت خوب میلان، درباره غیبت رافائل لیائو بیش از حد صحبت می‌شود.
بیش از اندازه درباره لیائو حرف می‌زنید!

به گزارش "ورزش سه"، سرمربی میلان اعلام کرد که مهاجم پرتغالی در فرم خوبی است و امیدوار است او تمام توانایی‌هایش را در زمین نشان دهد. در آستانه دیدار با فیورنتینا که روز یکشنبه در سن‌سیرو برای هفته هفتم سری آ برگزار می‌شود، ماسیمیلیانو آلگری، سرمربی میلان، در کنفرانس مطبوعاتی وضعیت تیم را تشریح کرد، به‌ویژه درباره رافائل لیائو که بین بازی‌های تیم ملی پرتغال مقابل ایرلند و مجارستان از اردوی تیم ملی مرخص شده بود.  

آلگری گفت: «لیائو هفته خوبی با تمرینات پرفشار داشت. او نیاز به بازیابی شرایط جسمانی‌اش داشت و فکر می‌کنم آماده است تا دوباره یکی از ستاره‌های تیم باشد. رافا توانایی‌های مهمی دارد و خوشحالم که دوباره در فرم خوبی می‌بینمش.»  

2249172

آلگری افزود: «او توانایی‌های فنی فوق‌العاده‌ای دارد، اما فکر می‌کنم باید به او اجازه بازی کردن داد. آنچه مهم است، زمین بازی است و او باید آنجا خودش را نشان دهد. بیش از حد درباره او صحبت می‌شود. او پسر فوق‌العاده‌ای است و انگیزه زیادی برای موفقیت دارد. متأسفانه مصدومیت او را متوقف کرد. حالا به شرایط قابل قبولی رسیده و فکر می‌کنم از این به بعد عملکرد بسیار خوبی خواهد داشت.»

مربی میلان در پایان گفت: «در پایان دوران حرفه‌ای‌اش خواهیم دید که آیا رافا یک قهرمان بوده یا نه. او توانایی‌های مهمی دارد و همه از او انتظار زیادی دارند. او باید با توانایی‌هایش به تیم کمک کند. حالا که از نظر جسمانی در وضعیت خوبی است، بسیار خوشحالم که او را در اختیار دارم.» 

این حرف‌های آلگری در حالی است که گزارش‌هایی از تذکر اخیر و ضرب‌الاجل به لیائو از سوی وی منتشر شده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار