به گزارش " ورزش سه " شاگردان بیاتلو که سال گذشته لقب پدیده لیگ دسته اول را به خود اختصاص داده بودند، این فصل با توجه به تغییرات زیاد و نگرش جوانگرایی شروعی متفاوت نسبت به سال گذشته داشتند و تا اینجای فصل تنها هشت امتیاز کسب کرند.
با این حال، در آستانه دیدار مقابل نود ارومیه، خبری متفاوت و مهم فضای اردوی این تیم را تحت تاثیر خود قرار داده است؛ طبق اعلام رسانه رسمی آریو اسلامشهر، با موافقت شورای تامین و همکاری نیروی انتظامی، ورود بانوان به ورزشگاه هفت هزار نفری " شهدای اسلامشهر " امکان پذیر شده است.
حالا بانوان اسلامشهری این فرصت را دارند تا برای اولین بار بتوانند بازی تیم شهر خود را از نزدیک تماشا کرده و حمایت کنند. آریو طی فصول اخیر نشان داده پرتماشاگرترین تیم تهرانی در لیگ دسته اول است و انتظار میرود با اضافه شدن بانوان به هواداران حاضر در ورزشگاه، این رکورد به شکلی ویژه تکرار شود.
دیدار دو تیم آریو اسلامشهر و نود ارومیه در حالی برگزار میشود که آریو با 8 امتیاز در رتبه سیزدهم است و نود با 11 امتیاز در رده پنجم قرار دارد.