کد: 216917027 مهر 1404 ساعت 08:3010.5K بازدید

همان شب و همان نمایشی که آرزو می‌کرد

لروی سانه آزاد و خوشحال: من برگشتم

لروی سانِه (۲۹ ساله) در دهمین بازی خود برای گالاتاسرای استانبول اولین دبلش را به ثبت رساند و با دو گل، تیمش را در دربی استانبول با نتیجه ۲–۱ مقابل باشاک‌شِهِر عملاً به‌تنهایی به پیروزی رساند.
لروی سانه آزاد و خوشحال: من برگشتم

به گزارش ورزش سه، در هفته‌های اخیر شرایط برای سانِه آسان نبود. او در پیروزی ۱–۰ برابر لیورپول در لیگ قهرمانان تمام ۹۰ دقیقه روی نیمکت نشست. مقابل بشیکتاش در لیگ (۱–۱) نیز ابتدا نیمکت‌نشین بود و تنها چهار دقیقه فرصت حضور در زمین پیدا کرد.

اما این بار اُکان بوروک (۵۱ ساله)، سرمربی گالاتاسرای، او را از ابتدا به میدان فرستاد و سانِه پاسخ اعتماد مربی‌اش را داد!

در دقیقه ۴۵+۳، ایلکای گوندگان (۳۴ ساله) او را در مسیر ورود به محوطه جریمه صاحب توپ کرد و سانِه با پای راست (پای غیرتخصصی‌اش) گل نخست را به ثمر رساند.

گوندگان تنها یک روز قبل در گفت‌وگو با مجله کیکر از سانِه حمایت کرده و تأکید کرده بود که او همچنان باید در فهرست گزینه‌های تیم ملی آلمان قرار بگیرد. کاپیتان سابق مانشافت گفته بود:
«او که در هر تیمی بازی نمی‌کند؛ سانِه هنوز در باشگاهی بزرگ مثل گالاتاسرای بازی می‌کند. از نظر شخصی من، لروی باید در فهرست تیم ملی آلمان برای جام جهانی ۲۰۲۶ باشد.»

2249512

سانِه با درخشش مقابل باشاک‌شِهِر حالا دوباره برای دعوت به تیم ملی مدعی شده است. او در دقیقه ۶۱ گل دوم خود را نیز به ثمر رساند؛ دروازه‌بان سنگزر را دریبل کرد و توپ را به راحتی وارد دروازه کرد. باشاک‌شِهِر در دقیقه ۵۹ توسط شومورودوف بازی را مساوی کرده بود.

لوکاس پودولسکی (۴۰ ساله)، قهرمان جهان و بازیکن سابق گالاتاسرای، نیز در شبکه‌های اجتماعی این برد و درخشش سانِه را تبریک گفت و تصویری از شادی گل او منتشر کرد.

حالا چهارشنبه شب، سانِه و گالاتاسرای در لیگ قهرمانان اروپا به میدان می‌روند؛ جایی که از ساعت ۱۸:۴۵ به وقت اروپا به مصاف تیم نروژی بودو/گلیمت خواهند رفت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار