کد: 216955629 مهر 1404 ساعت 08:006.9K بازدید

تیم‌مان عالی است ولی قرار نیست رویای قهرمانی ببینیم

کلوپ، واقع‌بین‌ترین آلمانی: قهرمان دنیا نمی‌شویم

یورگن کلوپ به یولیان ناگلزمان هشدار داد که بهتر است خیال قهرمانی در جام جهانی را کنار بگذارد.
کلوپ، واقع‌بین‌ترین آلمانی: قهرمان دنیا نمی‌شویم

به گزارش ورزش سه، در حالی‌که آلمان رویای این را می‌بیند که در جام جهانی سال آینده برای اولین بار از سال ۲۰۱۴  به قهرمانی رسیده و ستاره پنجم را روی پیراهنش چاپ کند، سرمربی پیشین لیورپول نظر متفاوتی دارد. کلوپ که حالا مدیر جهانی فوتبال در مجموعه ردبول است، در گفت‌وگو با مجله «کیکر» گفت: "ناگلزمان تیم واقعاً فوق‌العاده‌ای دارد، مخصوصاً اگر همه مصدومان برگردند. اما باید از این تصور دست برداریم که هر بار در یک تورنمنت شرکت می‌کنیم، الزاماً باید قهرمان شویم."

به باور کلوپ، قهرمان‌نشدن آلمان در جام جهانی قرار نیست فاجعه باشد، چون سطح رقابت جهانی بسیار بالاست. او توضیح داد: "نمی‌دانم چرا همیشه باید در صورت حذف در نیمه‌نهایی یا یک‌چهارم‌نهایی همه‌چیز را زیر سؤال ببریم. کشورهای دیگر واقعاً قدرتمندند؛ فرانسه، اسپانیا، یا حتی انگلیس که با این نسلش باید بیش از این قهرمانی به دست می‌آورد."

با این حال، کلوپ به آینده تیم ملی آلمان خوش‌بین است: "من اصلاً نگران نیستم. کیفیت بازیکنان و مهم‌تر از آن، کیفیت مربی بسیار بالاست. بنابراین کاملاً امیدوارم، فقط از من نخواهید بگویم که ما قطعاً جام را می‌بریم."

2250120

یورگن کلوپ از ژانویه امسال در سمت جدیدش در ردبول مشغول به کار است. پیش از آن، او در 9 فصل با لیورپول همه جام‌های ممکن از جمله لیگ قهرمانان، لیگ برتر و جام حذفی را فتح کرد. در دوران حضورش در دورتموند (۲۰۰۸ تا ۲۰۱۵) هم او دو بار قهرمان بوندس‌لیگا شد و در سال ۲۰۱۲ جام حذفی را هم برد.

با وجود پیشنهادهای متعدد برای بازگشت به نیمکت مربیگری، از جمله حرفهایی که در آلمان درباره نشستن او روی نیمکت مانشافت مطرح شده است، کلوپ فعلاً چنین احتمالی را رد کرده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار