
به گزارش "ورزش سه"، شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور اعلام کرد بروزرسانی تابلوها و کابلهای برق مجموعه ورزشی آزادی از مردادماه امسال در دستور کار این شرکت قرار گرفته و با پایان آن، سیستم برق این مجموعه بزرگ ورزشی بعد از 56 سال به وضعیت استاندارد خواهد رسید.
پنجشنبه دوم مرداد 1404 پست اصلی مجموعه ورزشی آزادی دچار حریق و برق نیمی از مجموعه برای چند ساعت قطع شد. پس از این اتفاق، بلافاصله اقدامات لازم جهت بروزرسانی سیستم برق مجموعه ورزشی آزادی آغاز شد و در گام نخست با هزینه ای نزدیک به 60 میلیارد تومان حدود 5 کیلومتر از کابلهای قدیمی،ترانسهای پست و تجهیزات فشار قوی مجموعه تعویض شد.
سیستم و تابلوهای برق مجموعه ورزشی آزادی مربوط به سال 1969 ( 56 سال ) قبل است و از آن زمان تا به امروز بسیاری از قسمت دست نخورده باقی مانده است. مجموعه ورزشی آزادی با 460 هکتار مساحت، 14 پست برق دارد و بروزرسانی تابلوها و کابلهای برق آن از مردادماه امسال آغاز شده است.