کد: 217029502 آبان 1404 ساعت 11:499K بازدید

ادعای تاجرنیا: استقلال در بیست رشته تیم دارد

رئیس هیئت مدیره استقلال اعلام کرد که استقلال در بیست رشته ورزشی اقدام به تیم‌داری کرده است.
ادعای تاجرنیا: استقلال در بیست رشته تیم دارد

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه استقلال تهران در فصل جاری بیش از هر زمان دیگری به معنای واقعی کلمه تبدیل به یک «باشگاه چندرشته‌ای» شده است. آبی‌پوشان پایتخت با تشکیل تیم در رشته‌های مختلف از جمله بسکتبال مردان و زنان، والیبال مردان و زنان، فوتسال مردان و زنان، هندبال و حتی ایجاد تیم دوم فوتبال، وارد مرحله تازه‌ای از توسعه ساختاری خود شده‌اند.

این گسترش فعالیت‌ها باعث شده تا استقلال، دیگر تنها به عنوان یک تیم فوتبال شناخته نشود، بلکه به عنوان یک مجموعه ورزشی جامع و تأثیرگذار در سطح ملی مطرح شود. این تصمیم، هرچند با تحسین بسیاری از اهالی ورزش همراه بود، اما در عین حال پرسش‌ها و انتقاداتی را هم درباره میزان هزینه‌ها و منطق پشت این توسعه گسترده به همراه داشت.

در روزهای اخیر برخی منتقدان مدعی شدند که ورود استقلال به رشته‌های متعدد ورزشی ممکن است فشار مالی زیادی را به هلدینگ خلیج فارس به عنوان مالک باشگاه وارد کند و تمرکز مدیریتی را از تیم اصلی فوتبال دور سازد. با این حال، مدیران استقلال این نگاه را نپذیرفته و تأکید کرده‌اند که این اقدام در راستای «توسعه پایدار باشگاه» و گامی برای نزدیک شدن به مدل باشگاه‌های بزرگ اروپایی است که در رشته‌های گوناگون فعالیت دارند. آن‌ها معتقدند استقلال باید از یک تیم فوتبال فراتر رفته و با گسترش برند خود در رشته‌های مختلف، زمینه‌ساز رشد اجتماعی و فرهنگی در میان هواداران شود.

2251373

در همین راستا، علی تاجرنیا رئیس هیئت‌مدیره و سرپرست مدیرعامل باشگاه استقلال، امروز با انتشار پیامی در صفحه شخصی خود به این موضوع واکنش نشان داد و نوشت:

«استقلال حالا هم در فوتبال و هم در سایر رشته‌های ورزشی حس و حال خوبی ایجاد کرده است. استقلال در مسیر تبدیل شدن به یک باشگاه واقعی قرار دارد. حضور تیم‌های استقلال در ۲۰ رشته ورزشی، سطح کیفی، تعداد تماشاگران و میزان توجه به مسابقات این رشته‌ها را بالا برده است.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
40اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار