کد: 217161308 آبان 1404 ساعت 06:008.3K بازدید

از عجایب لیگ روسیه

گلزنی ستاره‌ای که در روز روشن گروگان گرفته شد!

هفته‌ای دیوانه‌وار برای آندری موستووی، فوتبالیستی که نزدیک بود به گروگان گرفته شود و در بازگشت به میادین درخشید و گل زد.
گلزنی ستاره‌ای که در روز روشن گروگان گرفته شد!

به گزارش ورزش سه، سه روز بعد از آن‌که گروهی سعی کردند آندری موستووی را بربایند و به گروگان بگیرند، او به میدان رفت و گل زد. وینگر ۲۷ ساله زنیت سن‌پترزبورگ هفته‌ای را پشت سر گذاشت که بیش از هر فیلم هالیوودی پر از ترس، شوک و در نهایت رهایی بود.

روز ۲۳ اکتبر، گروهی از مردان ناشناس در سن‌پترزبورگ تلاش کردند موستووی را بربایند. اما واکنش سریع او و کمک دوستش، الکساندر گراکون، بازیکن هاکی روی یخ، مانع از موفقیت آدم‌رباها شد. دادگاه محلی تأیید کرده که موستووی "با مقاومت شدید" از چنگ مهاجمان گریخته است.

چهار فرد بازداشت‌شده، همگی جوان و دانشجوی آکادمی دریایی سن‌پترزبورگ بودند. آن‌ها پس از دستگیری به جرم خود اعتراف کردند. چند روز بعد همان گروه در تلاش برای ربودن داماد یکی از نمایندگان مجلس روسیه شناسایی و پیش از دریافت باج، باند مخوف آنها توسط پلیس متوقف شد.

موستووی در گفت‌وگو با رسانه‌های روسی گفت: "در شوک بودم، باورم نمی‌شد در دنیای امروز چنین چیزی ممکن باشد. آن شب اصلاً نتوانستم بخوابم. تصمیم گرفتم فوراً ماجرا را علنی نکنم، حتی خانواده‌ام هم تا صبح چیزی نمی‌دانستند. تازه بعد از تماس با مسئولان امنیتی باشگاه ماجرا را اطلاع دادم."

2253577

با وجود ترس و بی‌خوابی، سه روز بعد در ۲۶ اکتبر موستووی مقابل دینامو مسکو به میدان رفت. نتیجه؟ یک گل از او، پیروزی ۲-۱ و انفجار شادی هواداران در ورزشگاه.

تنها در عرض سه روز، موستووی از مرز تاریکی عبور کرد تا دوباره به روشنایی برسد؛ از دلهره ربوده شدن تا شادی گل، قصه‌ای واقعی از اراده، شجاعت و آرامشی که فقط فوتبال می‌تواند به زندگی برگرداند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار