کد: 244028807 آبان 1405 ساعت 01:491.4K بازدید

بایرن ۶-۱ ماگدبورگ | به برنده توپ طلا نیازی نبود

بایرن مونیخ در شب نیمکت‌نشینی هری کین موفق شد ماگدبورگ را ۶-۱ شکست دهد و به مرحله بعد جام حذفی صعود کند.
بایرن ۶-۱ ماگدبورگ | به برنده توپ طلا نیازی نبود

به گزارش "ورزش سه"، بایرن مونیخ، مدافع عنوان قهرمانی جام حذفی آلمان، پس از پیروزی پرگل مقابل ماگدبورگ، تیم دسته دومی، به مرحله بعد صعود کرد. در این مسابقه دو چهره اصلی وجود داشتند: مایکل اولیسه در زمین و هری کین، برنده توپ طلا، خارج از زمین.

هری کین پیش از شروع مسابقه برای خوشامدگویی به هواداران به زمین آمد، اما در تمام طول بازی روی نیمکت نشست. در مقابل، اولیسه ستاره میدان بود و با به ثمر رساندن دو گل، که یکی از آن‌ها از روی نقطه پنالتی بود، و دادن یک پاس گل، نقش مهمی در پیروزی بایرن داشت. سایباری، دیویس، براون و دایبر دیگر گلزنان بایرن در این مسابقه بودند.

2556175

ماگدبورگ تنها توانست در ۱۵ دقیقه ابتدایی بازی، نتیجه را به تساوی ۱-۱ برساند. پس از آن، مسابقه به یک‌طرفه‌ترین شکل ممکن پیش رفت و بایرن برتری خود را به حریف دیکته کرد. کادر فنی بایرن نیز با توجه به دیدار حساس شنبه آینده مقابل دورتموند، هری کین را در تمام طول مسابقه روی نیمکت نگه داشت.

10اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار