کد: 217167608 آبان 1404 ساعت 09:534.9K بازدید

میکل آرتتا:

با ستاره‌های جوان به یک چهارم رسیدیم

میکل آرتتا از عملکرد بازیکنان جوان آرسنال در دیدار برابر برایتون احساس رضایت کرد.
با ستاره‌های جوان به یک چهارم رسیدیم

به گزارش "ورزش سه"، آرسنال شب گذشته در چارچوب دیدارهای مرحله یک هشتم رقابت‌های جام اتحادیه فوتبال انگلیس در ورزشگاه امارات و با حمایت هوادارانش روبروی برایتون به میدان رفت و موفق شد با نتیجه ۰-۲ برابر این تیم به پیروزی برسد و مجوز حضور در مرحله بعدی را دریافت کند. 

آرتتا پس از پایان این بازی در نشست خبری حاضر شد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. 

درباره بازی

«شبی بسیار خاص بود، به دلایل آشکار. ما ۱۰ تغییر در ترکیب ایجاد کردیم و بازیکنانی را به میدان فرستادیم که هرگز در کنار هم بازی نکرده بودند. دو بازیکن، مکس و آندره، اولین بازی‌شان برای ما را انجام دادند. این احساس، احساسی منحصر به‌ فرد است.»

بالا آمدن بازیکنان جوان به‌صورت هم‌زمان

«نه، این‌طور نیست. من از آنها بسیار راضی‌ام. دو بازیکن آکادمی ما را به مرحله یک‌ چهارم نهایی رساندند.»

2253228

احتمال حضور داومن در ترکیب اصلی لیگ برتر

«باید از خودش بپرسید، قطعاً. این همان چیزی است که باید مدیریت کنیم. اتفاقات زیادی در زندگی‌اش تازه است. باید مطمئن شویم که گام درست را برمی‌دارد و سپس در تیمی متفاوت بازی می‌کند.»

درباره بازیکنان جوان

«آنها باور دارند که مسیر رشد برایشان وجود دارد. به آن باور دارند و واقعاً آن را می‌خواهند.»

گستردگی فهرست برای ادامه مسابقات

«این مسئله ما را قوی‌تر خواهد کرد. من واقعاً به آنها ایمان دارم. می‌توانیم چند چیز را تنظیم کنیم و بهتر شویم. شرایط برخی از بازیکنان را باید در برخی از پست‌ها بهبود ببخشیم.»

درباره کپا

«امروز واقعاً عالی بود. نحوه بازی‌اش، تمرین کردنش و ارتباطش با تیم فوق‌العاده است.»

اتان انوانری

«بسیار خوب بود و امروز که وارد زمین شد، باید از چنین فرصت‌هایی نهایت استفاده را ببرد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار