
به گزارش "ورزش سه"، آبیها در شبی که موقعیتهای زیادی را از دست دادند، موفق شدند با همان یک گلی که ژوائو پدرو در نیمه اول به ثمر رساند، بر رقیب همشهری غلبه کنند و شکست هفته گذشته برابر ساندرلند را به فراموشی بسپرند.
بازی با برتری آبیها در مالکیت توپ آغاز شد اما هر چقدر تلاش میکردند در رسیدن به موقعیت جدی مشکل داشتند. مهمترین اتفاق لحظات ابتدایی تعویض تعویض لوکاس بریوال در دقیقه ۷ بود که به دلیل ضربه خوردن به سرش، علیرغم اینکه خودش قصد داشت به بازی ادامه دهد، چراغ سبز پزشکان را دریافت نکرد و جایش را به ژاوی سیمونز داد.
در نوزدهمین دقیقه بازی شوت خطرناک ریس جیمز از بالای دروازه به بیرون رفت و یک دقیقه بعد شوت گارناچو در اختیار ویکاریو قرار گرفت.
تاتنهام هم بیکار ننشسته بود و دروازه چلسی را در دقیقه ۳۲ تهدید کرد. جایی که ضربه کودوس با اختلاف نسبتاً کم از بالای دروازه سانچز به بیرون رفت. با این حال لحظاتی بعد این چلسی بود که به هدفش رسید و ژوائو پدرو دروازه ویکاریو را باز کرد. پس از یک توپگیری بینظیر از مویسس کایسدو، توپ در مقابل دروازه به مهاجم برزیلی رسید و او به زیبایی توپ را به تور دروازه چسباند.

در ادامه نیمه اول چلسی توپ را در اختیار داشت و میتوانست روی والی پدرو گل دوم را هم بزند اما ویکاریو عالی کار کرد و توپ دفع شد تا نیمه اول ۱-۰ خاتمه یابد.
در نیمه دوم باز هم چلسی خطرساز شد و توپ کایسدو به انزو فرناندز رسید اما ضربه او را ویکاریو مهار کرد. در دقیقه ۵۷ شوت خطرناک نتو را دوباره ویکاریو گرفت تا بازی ۱-۰ بماند.
با اینکه تاتنهام در دقایقی از این نیمه مالکیت را برعهده داشت اما موفق به خلق موقعیت جدی نشد و این چلسی بود که موقعیتهای بهتری ساخت و در لحظات پایانی گیتنس و ژوائو پدرو دو موقعیت تک به تک را از دست دادند و موفق به گلزنی نشدند. در نهایت دیدار با پیروزی ۱-۰ چلسی به پایان رسید و آبیها با ۱۷ امتیاز به رده چهارم جدول رسیدند و همامتیاز تاتنهام در رتبه سوم شدند.