
به گزارش ورزش سه، ورزشگاه اتحاد امشب شاهد یکی از شبهای خاص پپ گواردیولا و تیمش بوده است. در جدال برابر بورنموث، سیتی با درخشش ستارههایش و البته یک جوان برخاسته از دل آکادمی، با قدرت پیش رفته و لبخند را به چهره سرمربی اسپانیایی برگردانده. آن هم مقابل تیم چغر و بد بدن آندونی ایرائولا، بورنموث.
بازی هنوز به دقیقه ۲۰ نرسیده بود که ارلینگ هالند با غریزه همیشگیاش در محوطه جریمه، قفل دروازه بورنموث را شکست. تیم آندونی ایرائولا اما خیلی زود پاسخ داد و آدامز بازی را به تساوی کشاند. با این حال، ماشین گلزنی نروژی بار دیگر در دقیقه ۳۲ ضربه نهایی را زد تا نیمه اول با برتری ۲-۱ سیتی تمام شود.
اما جذابترین لحظه امشب در دقیقه ۶۰ رقم خورد. جایی که اورایلی، پسر آکادمی سیتی، با نفوذی تماشایی از عمق دفاع بورنموث گذشت و با شوتی دقیق توپ را به گوشه دروازه فرستاد؛ گلی که تماشاگران را به وجد آورد و پپ گواردیولا را از خود بیخود کرد.

دوربین روی پپ زوم کرد و صحنهای ماندگار ثبت شد: گواردیولا سه بار دستهایش را روی دهانش گذاشت و سه بوسه برای شاگرد جوانش فرستاد؛ حرکتی پر از معنا برای بازیکنی که از سال ۲۰۲۱ در آکادمی رشد کرده و حالا جای خود را در تیم بزرگسالان باز کرده است.
اورایلی که فصل گذشته در ۱۹ بازی ۵ گل و ۲ پاس گل داشت، امسال با نمایشهای پختهترش در ۱۴ بازی رسمی یک گل و دو پاس گل ثبت کرده است. اما مهمتر از آمار، اعتماد پپ و آن سه بوسه بود؛ نشانهای از اینکه سیتی در حال ساختن ستاره بعدی خود است.
