
به گزارش ورزش سه، فران تورس، مهاجم اهل والنسیای بارسلونا امشب در دقیقه ۱۲ بازی برابر الچه، با پاس فرمین در ضدحملهای سریع، گل دوم بارسلونا را زد تا شمار گلهایش در فصل جاری را به شش و در مجموع دوران حضورش در باشگاه به ۵۰ گل در ۱۷۰ مسابقه رسمی برساند.
حرکت از میانه میدان با توپگیری فرمین آغاز شد، با باز شدن جناح چپ توسط مارکوس رشفورد ادامه یافت و در نهایت پاس دقیق فرمین در محوطه جریمه به تورس رسید تا او با ضربهای دقیق اختلاف را دو برابر کند.
پیش از آن، در دقیقه ۹، لامین یامال با ضربهای تماشایی از پاس بالده گل نخست را برای بارسا زده بود تا بازی از همان ابتدا در کنترل بارساییها باشد و آنها برتریشان را از همان دقایق اولیه دیکته کنند.
تورس بعد از گل، پیراهنی با پیام "۲۹ اکتبر ۲۰۲۴، والنسیا، همیشه در یاد" را نشان داد تا یاد قربانیان سیل ویرانگر یک سال پیش در والنسیا و آلباسِته را زنده نگه دارد؛ حادثهای که ۲۲۹ قربانی بر جای گذاشت.

مهاجم بارسا که اهل شهر فویوس از توابع والنسیا است، از همان روزهای نخست پس از وقوع آن فاجعه، بارها با پیامها و اقدامات خود از مردم منطقهاش حمایت کرده و حتی بهعنوان داوطلب در عملیات امدادرسانی شرکت کرده بود.